Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Obrovská tragédia v Handlovej: Dopravná nehoda si vyžiadala život motocyklistu (†49)

Dopravná nehoda v Handlovej si vyžiadala život motocyklistu
Dopravná nehoda v Handlovej si vyžiadala život motocyklistu (Zdroj: Polícia SR - Trenčiansky kraj)

HANDLOVÁ - Život 49-ročného motocyklistu si vyžiadala dopravná nehoda vo štvrtok (19.3.) popoludní na ceste I/9 v katastri Handlovej. Zrážku motocyklistu s osobným autom policajti vyšetrujú, informovala v piatok trenčianska krajská polícia na svojej stránke na sociálnej sieti.

"Podľa doterajších zistení 49-ročný vodič motocykla KTM 1290 Super Duke jazdil od Žiaru nad Hronom smerom na Prievidzu. Pri prejazde pravotočivou zákrutou dostal šmyk, položil motorku na pravý bok a prešiel do protismeru, kde sa zrazil s protiidúcim osobným vozidlom Fiat Panda s prívesným vozíkom, ktoré riadil 59-ročný vodič zo Žiaru nad Hronom," opísali policajti.

V dôsledku nárazu došlo k vznieteniu motocykla a ťažkému zraneniu motocyklistu, ktorý neskôr podľahol svojim zraneniam na mieste dopravnej nehody. Škodu na vozidlách predbežne vyčíslili na približne 12.000 eur. "Vodiča Fiatu policajti na mieste dopravnej nehody podrobili dychovej skúške, jej výsledok bol negatívny. Nebohému motocyklistovi bude odobratá krv na zistenie prítomnosti alkoholu alebo iných omamných látok pri súdnej pitve," priblížila polícia.

Dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania. Prievidzskí dopravní policajti začali v tejto súvislosti trestné stíhanie, a to vo veci prečinu usmrtenia.

Viac o téme: NehodaMotocyklistaHandlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu