Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

KORONAVÍRUS Mimoriadny KONCERT Mekyho Žbirku: Dnes večer zahrá ONLINE pre celé Slovensko!

Meky Žbirka Zobraziť galériu (4)
Meky Žbirka (Zdroj: Instagram M.Z.)

BRATISLAVA - Tisíce Slovákov trávia už niekoľko dní svoj čas v dobrovoľnej domácej karanténe. Kto môže, pracuje z domu, o bujarej zábave, spoločenských udalostiach a voľnom stretávaní sa s priateľmi však nemôže byť reč. Aj to je dôvod, prečo sa Meky Žbirka rozhodol pre nečakaný krok. Už dnes večer si môžete užiť jeho koncert v pohodlí vašej obývačky!

Patríte k občanom, ktorí mimoriadne nariadenia a odporúčania vlády berú naozaj zodpovedne, a tak sa stránite spoločnosti a radšej sa zdržujete doma? Máme pre vás výbornú správu. Po tom, čo sa na Slovensku prvýkrát objavila online diskotéka, ktorú mali na svedomí DJ EKG a DJ Mairee, prostredníctvom sociálnych sietí si môžete užiť aj koncert našej legendy. 

Galéria: Meky Žbirka
Meky Žbirka totiž oznámil, že už dnes večer (v utorok, pozn. red.) o 21:00 chystá pre svojich fanúšikov živý prenos zo svojho vystúpenia. Urobil tak na podnet svojich fanúšikov, ktorí rozhodli aj o tom, čo muzikant zaspieva. „Improvizovaný minikoncert s pesničkami, ktoré ste navrhli. Vyberieme tie, ktoré ste zmieňovali najčastejšie,” vyjadril sa hudobník na svojom Instagrame.

Meky Žbirka dnes chystá online koncert.
Zobraziť galériu (4)
Meky Žbirka dnes chystá online koncert.  (Zdroj: Instagram M.Z.)

„Je dôležité si za každých okolností robiť vzájomne radosť a držať spolu. Som rád, že to môžeme teraz urobiť aspoň takto cez internet. Zahráme si skladby, ktoré ste si vybrali, a niečo aj pridáme. Bude to určite príjemný večer a verím, že čoskoro sa opäť stretneme. Hlavne, nech ste teraz všetci zdraví a v bezpečí,” vyjadril sa spevák pre TASR. Ak sa teda dnes večer túžite zabaviť, túto možnosť by ste si nemali nechať ujsť! 

Viac o téme: Meky ŽbirkaKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu