Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

KORONAVÍRUS Vytočená Czoborová so slzami v očiach: Kamarát záchranár je v karanténe a Slováci... Ste vy normálni?!

Zora Czoborová Zobraziť galériu (4)
Zora Czoborová (Zdroj: Instagram Z.C.)

BRATISLAVA - Každý deň mnohí Slováci aj vláda prosia ľudí o to, aby boli zodpovední. Niektorí si však stále nedajú povedať a z núdzovej situácie na Slovensku si urobili chrípkové prázdniny. Hoci sa už zaviedlo niekoľko mimoriadnych opatrení, aby sa šírenie koronavírusu čo najviac spomalilo, situácia na Slovensku je každý týždeň vážnejšia. V karanténe skončil aj manžel kamarátky Zory Czoborej (53), ktorý pracuje v posádke sanitky, ohrození sú momentálne aj jeho kolegovia. Inokedy pozitívna fitnesska o celej veci prehovorila so slzami v očiach a pre verejnosť má drsný odkaz!

„Dostala som sms od dlhoročnej kamarátky, ktorej manžel pracuje v sanitke a je teda v prvej línii. Pred dvoma dňami mi napísala, že z roboty musel zostať v karanténe a idú ho testovať na koronavírus. Teraz mi prišla sms, že ho ešte nestihli otestovať, lebo je tam toľko ľudí. A že jej písal, že vraj nielen oni, ale zhruba 15 posádok sanitiek je v karanténe,” povedala rozrušená Zora so slzami v očiach.

Galéria: Takto jednoducho si vyrobíte rúško!
Mnohí ľudia končia v karanténe kvôli nezodpovednosti ostatných, ona sama bola svedkom takéhoto správania. Najhorší možný scenár je ten, keď na hlúposť ostatných doplatia desiatky lekárov, ktorí sú teraz to najcennejšie, čo máme. „Prosím vás, buďte normálni! Nepodceňuje túto situáciu! Buďme zodpovední. Čo sa o chvíľu budeme sami v tých sanitkách voziť?” pýta sa rozhorčená Zora, ktorá počas prechádzky v lese so psami a manželom natrafila na ďalšiu skupinku ľudí, ktorá si urobila z epidémie prázdniny. Samozrejme, rúška nemali. 

Aktuálne informácie o KORONAVÍRUSE na Slovensku nájdete TU»

Zora sa počas nakrúcania videa takmer rozplakala.
Zobraziť galériu (4)
Zora sa počas nakrúcania videa takmer rozplakala.  (Zdroj: Instagram Z.C.)

Keď prešli cez les, kde sa schválne pohybovali mimo cestičiek, a vyšli na čistinku, nemohla uveriť vlastným očiam. „Tam rodina, asi 20 ľudí s deťmi, si grilujú. Idem po ulici a normálne ľudia bez rúšok, ešte aj s malými deťmi. Však niekomu môžete takýmto správaním spôsobiť smrť, uvedomte si to,” rozčúlila sa brunetka, ktorá rodine vyššie spomínaného "saniťáka" bola aspoň nakúpiť, keďže kvôli nedisciplinovanej verejnosti teraz museli zostať v karanténe. 

Viac o téme: Zora Czoborová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu