Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Markizácka SuperStar párty: Alagič s vylepšenými perami, TWiiNS v latexe a žena Juraja Čurného SEXI ako nikdy predtým!

Manželka Juraja Čurného, Andrea, speváčka Veronika Krúpa Nízlová a moderátorka Jasmina Alagič Vrbovská Zobraziť galériu (6)
Manželka Juraja Čurného, Andrea, speváčka Veronika Krúpa Nízlová a moderátorka Jasmina Alagič Vrbovská (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - V stredu večer sa konala aj markizácka SuperStar párty. Tú si nenechalo ujsť mnoho známych tvárí. Medzi nimi napríklad moderátorka Jasmina Alagič Vrbovská (30), ktorá v spoločnosti predviedla svoje čerstvo vylepšené pery, speváčka Veronika Krúpa Nízlová (33) z niekdajšieho dua TWiiNS prišla v latexovom tope a... Manželka hudobného experta Juraja Čurného (53), Andrea (35) bola sexi ako nikdy predtým!

V stredu sa v Bratislave konalo hneď niekoľko prominentných žúrov. Jedným z nich bola aj SuperStar párty televízie Markíza, ktorá do jedného z podnikov v centre nášho hlavného mesta prilákala veľké množstvo známych tvárí. 

Galéria: Veľká FOTOgaléria zo SuperStar párty

Nechýbala ani Jasmina Alagič Vrbovská, ktorá sa v ostatnom ročníku predstavila ako moderátorka projektu. No a v tejto istej úlohe sa predviedla aj včera večer. A mnohí si mohli všimnúť menšiu zmenu na jej tvári. Brunetka sa totiž netají tým, že si v týchto dňoch nechala vylepšiť svoje pery kyselinou hyaluronovou. Všimli ste si to?

Jasmina Alagič Vrbovská moderovala SuperStar párty.
Zobraziť galériu (6)
Jasmina Alagič Vrbovská moderovala SuperStar párty.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Jasmina Alagič Vrbovská si nechala vylepšiť pery kyselinou hyaluronovou.
Zobraziť galériu (6)
Jasmina Alagič Vrbovská si nechala vylepšiť pery kyselinou hyaluronovou.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Pozornosť sa počas večera ušla aj speváčke Veronike Krúpa Nízlovej, ktorá sa po pôrode svojej sestry Daniely dala na sólovú dráhu. Na žúr, na ktorom bol dresscode v štýle „SuperStar“, dorazila v krátkom latexovom tope, ktorý odhalil jej štíhle bruško. Ten doplnila rifľami s vysokým pásom a ako čerešnička na torte bol jej nový účes s ofinkou. Konečný výsledok? Vyzerala naozaj hviezdne!

Veronika Krúpa Nízlová dorazila v latexovom tope.
Zobraziť galériu (6)
Veronika Krúpa Nízlová dorazila v latexovom tope.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Za zmienku rozhodne stojí aj manželka hudobného experta známeho z markizáckej Chartshow Juraja Čurného. 35-ročná sympatická plavovláska prišla na žúr v čiernom kraťasovom overale, ktorý doplnila zvodnými čižmami nad kolená. K tomu účes s ofinkou a Andrea vyzerala sexi ako nikdy predtým. Veď uznajte sami!

Andrea Čurná vyzerala v čiernom kraťasovom overale naozaj sexi.
Zobraziť galériu (6)
Andrea Čurná vyzerala v čiernom kraťasovom overale naozaj sexi.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Naše redaktorky na SuperStar párty obliekol Sicilystyle. Ďakujeme!

Markizácka SuperStar párty: Alagič

Viac o téme: Veronika NízlováJasmina AlagičJuraj Čurný
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu