Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Premiéra filmu Sviňa: Hviezdna Mórová, sexi herečky z Oteckov a... TENTO herec ako Harry Potter!

Premiéra filmu Sviňa bola plná známych osobností! Zobraziť galériu (5)
Premiéra filmu Sviňa bola plná známych osobností! (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Kinosály v nákupnom centre na nábreží Dunaja včera doslova praskali vo švíkoch. Konala sa totiž dlhoočakávaná slávnostná premiéra filmu Sviňa, pričom snímka je zasadená do prostredia vysokej politiky, mafie, bielych golierov, zločinu, obchodu s bielym mäsom a veľkých peňazí. Triler si nenechali ujsť mnohé známe tváre. Diana Mórová doslova hviezdila, markizáčka stavila na ženský šarm a herec Vladislav Plevčík to dal na Pottera!

Dlhoočakávaný film podľa bestselleru Arpáda Soltésza Sviňa sa dočkal svojej slávnostnej premiéry. Triler, v ktorom sa hlavné postavy pohybujú vo svete politiky, veľkých peňazí, mafie či dokonca obchodu s bielym mäsom, si prišlo pozrieť obrovské množstvo ľudí. Kinosály v bratislavskom nákupnom centre obsadili známe tváre, medzi ktorými nechýbali herci z filmu.

Galéria: Fotogaléria z premiéry dlhoočakávaného filmu Sviňa

Doslova za hviezdu večera bola ostrieľaná herečka Diana Mórová, ktorá na premiéru zvolila decentné čierne šaty posiate hviezdami. Kým sieťkovaný vrch zdobili klasické hviezdičky, ako ich poznáme z obrázkov, zvyšok šiat predstavoval oblohu so súhvezdiami. Hoci Diana čochvíľa oslávi životné jubileum, na sexepíle a kráse jej to ani trochu neuberá a vyzerá skutočne skvele!

Diana Mórová na premiére doslova hviezdila.
Zobraziť galériu (5)
Diana Mórová na premiére doslova hviezdila.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Zahanbiť sa nedali ani krásne a mladé herečky z obľúbeného markizáckeho seriálu Oteckovia. Zuzka Kraváriková, ktorá sa v projekte televízie objavuje pravidelne, zvolila neprehliadnuteľné zelené sako, pod ktorým skrývala čierny chic croptop a odhalila tak ploché bruško. Vo svojom veku si to pokojne môže dovoliť.

Zuzka Kraváriková si vo svojom veku a so štíhlou postavou môže takýto outfit pokojne dovoliť.
Zobraziť galériu (5)
Zuzka Kraváriková si vo svojom veku a so štíhlou postavou môže takýto outfit pokojne dovoliť.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Nezaostávala za ňou ani jej herecká kolegyňa Mária Schumerová, ktorá sa v Oteckoch objavila len nedávno. Do deja vstúpila ako mladá a divoká Lenka, ktorá si získala srdce Tomáša (Mareka Fašianga). Na premiéru síce prišla v čiernych šatách, no i tak pôsobila sexi. Vrchná časť totiž trochu presvitala, a tak dala priestor mužskej predstavivosti.

Mária Schumerová vyzerala fantasticky a jej šaty nechávali priestor mužskej fantázii.
Zobraziť galériu (5)
Mária Schumerová vyzerala fantasticky a jej šaty nechávali priestor mužskej fantázii.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Svoju priateľku Petru Dubayovú, ktorá si vo filme Sviňa taktiež zahrala a stvárnila v ňom chovankyňu resocializačného zariadenia, prišiel na premiéru podporiť herec Vladislav Plevčík. Mladý a talentovaný herec, ktorý dostal pred tromi úlohu vo filme Únos od režisérky Mariany Čengel Solčanskej, ktorá sa tiež podpísala pod Sviňu, to uhral na Harryho Pottera. Plášť, prútik a jazva mu síce chýbali, ale v okuliaroch pripomínal svetovo milovaného čarodejníka.

Herec Vladislav Plevčík vyzeral ako slovenský Harry Potter.
Zobraziť galériu (5)
Herec Vladislav Plevčík vyzeral ako slovenský Harry Potter.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Diana MórováZuzana KravárikováVladislav PlevčíkMária Schumerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu