Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Prvé Vianoce Andyho Krausa s novou rodinou: Bude s nimi aj partnerkin syn... Ale hercove staršie deti nie!

Herec Andy Kraus strávi prvé Vianoce ako trojnásobný otec. Zobraziť galériu (5)
Herec Andy Kraus strávi prvé Vianoce ako trojnásobný otec. (Zdroj: CinemArt SK)

BRATISLAVA - Najkrajšie sviatky v roku pomaly, ale isto klopú na dvere každého z nás. Výnimkou nie je ani scenárista Andy Kraus (52), ktorý sa v polovici októbra stal trojnásobným otcom. K najstaršiemu Borisovi (17) a Zoji (13) pribudla sestrička Adelka. Práve s malou dcérkou, priateľkou Jankou a jej synčekom Tomáškom, bude herec tráviť čarovný vianočný večer. Staršie deti však budú chýbať...

Vianoce sú sviatky pokoja, radosti a najmä času stráveného s rodinou. Tá hercova sa tento rok rozrástla o nového člena, a tak to budú prvé Adelkine Vianoce. So svojimi staršími súrodencami z ockovej strany však 24. december nestrávi. Ten si dvojmesačné dievčatko užije v spoločnosti mamy, ocka a bračeka, ako si to len bábätko užiť môže.

Herec Andy Kraus strávi Štedrý deň len s Adelkou: Staršie deti s ním nebudú!
Avšak takto bude prebiehať len Štedrý večer, ktorý si hneď ďalší deň zopakujú v šestici - k štvorčlennej rodinke sa pridajú hercove deti Boris a Zoja. „Dvadsaťštyri budem s priateľkou, s Adelkou a s jej synom, dvadsiateho piateho potom prídu Boris a Zojka, deti z prvého manželstva. Takže budem vlastne mať 2 štedré večere,” prezradil nám čerstvý trojnásobný otec, ako bude tráviť najkrajšie sviatky v roku.

To však nie je zďaleka všetko. Kým slávnostnú večeru a rozdávanie darčekov pod stromčekom prežije na západnom Slovensku, tesne po sviatkoch balí rodinu a vyráža preč. „Dvadsiateho siedmeho odchádzame na Liptov, kde po Novom roku prídu decká ešte za nami,” povedal nám o svojich plánoch.

„Bude sa aj lyžovať. Priateľkin syn Tomi pred rokom začal, veľmi ho to baví, tak už sa teší. Budem chodievať s ním, takže lyže áno, ale toto bude skôr o jeho lyžovaní, ako o mojom,” povedal Kraus, ktorý s úsmevom na tvári dodal, že dôvod je prostý. Jemu by malý kopec, dostatočný pre chlapčeka, nestačil. „Nevadí, ja si to potom cez jarné prázdniny vynahradím,” teší sa scenárista.

Andy Kraus na Štedrý deň s deťmi Borisom a Zojou nebude. Vianoce si urobia ďalší deň.
Zobraziť galériu (5)
Andy Kraus na Štedrý deň s deťmi Borisom a Zojou nebude. Vianoce si urobia ďalší deň.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Andy Kraus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu