Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Zápasník Mečár, ktorý bol súdený aj za vydieranie: Za smrť krásnej Lucie (†27) podmienka!

Matúš Mečár. Zobraziť galériu (3)
Matúš Mečár. (Zdroj: Reprofoto/Youtube - OKTAGON MMA)

NITRA - Bývalý zápasník MMA, ktoré sa teší aktuálne veľkej obľube, zrazil na priechode v Nitre len 27-ročnú ženu. Lucia zraneniam podľahla. Matúš Mečár sa v pondelok postavil pred súd. Rozsudok je však zarážajúci.

Zápasník Matúš Mečár podľa obžaloby vlani na priechode pre chodcov zrazil mladú Luciu. Podľa svedkov mal ísť rýchlo, jeho auto zastavilo až 200 metrov od nehody. Existujú aj kamerové záznamy. 

Šok v prípade smrti Lucky (†27): Mečár spájaný s mafiou má dôvod na úsmev, nečakaný krok súdu!

Mečár sa v pondelok podstavil pred sudcu na Okresnom súde v Nitre. Svoju vinu priznal, predtým napísal rodine list. Za zabitie mladej ženy mu sudca určil ako trest 3-ročnú podmienku a 6-ročný zákaz viesť motorové vozidlá. Rozsudok nie je právoplatný, prokurátor sa odvolal.

Vydieranie 

Matúš Mečár sa objavil aj na zápase Oktagonu po boku Attilu Végha. Végh mu po víťazstve aj poďakoval. "Ďakujem Norkovi, Matúškovi,.." spomenul zápasník, pričom "Norkom" myslel Norberta Bödöra, dobrého kamaráta obžalovaného Mariana Kočnera. Okrem iného, Mečár bol v minulosti trestaný za vydieranie, vyviazol s podmienečným dvojročným trestom s odkladom na tri roky. 

Na fotke je aj zápasník MMA Attila Végh, ktorý je dobrý kamarát s Mečárom a Bödörom.
Zobraziť galériu (3)
Na fotke je aj zápasník MMA Attila Végh, ktorý je dobrý kamarát s Mečárom a Bödörom.  (Zdroj: Topky.sk)

Odmietnutá žaloba

Aj napriek tomu, že Mečára obžalovali pre prečin usmrtenia, okresný súd napokon situáciu vyhodnotil inak. Žalobu, ktorú podala prokuratúra, zamietol. Dôvodom je, že súd zistil závažné procesné chyby. Proti rozhodnutiu súdu ale prokuratúra podala sťažnosť. Prípad sa teda posunie na stôl Krajského súdu. Informovala o tom televízia JOJ.

Lucia (†27) zomrela v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook, KR PZ Nitra, reprofoto: youtube - Oktagon MMA)

Viac o téme: AutonehodaMatúš Mečár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu