Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Ťažké obdobie Petry Vajdovej: Najprv manželova nehoda, teraz vyhadzov a... Prišiel o vodičák!

Hoci sa zdalo, že sa jej život obrátil na dobré, šťastie jej zasa nepraje. Zobraziť galériu (5)
Hoci sa zdalo, že sa jej život obrátil na dobré, šťastie jej zasa nepraje. (Zdroj: Facebook M.H.)

DUNAJSKÁ LUŽNÁ – Smola sa jej lepí doslova na päty! Po tom, čo sa dostala z liečebne, našla lásku, vydala sa a porodila synčeka, to vyzeralo, že život Petry Vajdovej (34) sa obracia na dobré. Opak je však pravdou a len pred mesiacom sa rozprávka herečky a jej rodiny začala rúcať ako domček z karát. Jej manžel Martin vtedy totiž nacúval do dvoch áut, a to všetko v pracovnej dobe a pod vplyvom alkoholu! Teraz prišiel rad na znášanie dôsledkov!

Petra Vajdová to v živote nemá ľahké o čom svedčia aj posledné informácii portálu cas.sk Po tom, čo skončila na liečebni kvôli alkoholu spoznala tam svoju lásku Martina Hrčiříka. V tom čase mal však partnerku, no láska k Peti bola silnejšia. Zrejme však nebola silnejšia ako volanie alkoholu. Napriek tomu, že po prepustení z liečebne sa zaľúbenci vzali a majú spolu syna, Martin opäť siahol po fľaši. Čo je však horšie, bolo to v pracovnej dobe.

Martin Hrnčiřík prišiel o vodičák aj o prácu!
Zobraziť galériu (5)
Martin Hrnčiřík prišiel o vodičák aj o prácu!  (Zdroj: Facebook M.H.)

Pred mesiacom mal totiž Hrnčiřík incident v práci. Dostal robotu ako šofér, no alkohol ho opäť zlákal, a tak s 1,75 promile v krvi nacúval do dvoch áut. Kvôli tomu prišiel Martin o prácu. „Vyhodili ho. Alkohol je pri tejto profesii neprípustný. Prišiel si vypratať auto a zamestnávateľ sa s ním rozlúčil,“ prezradil portálu cas.sk zdroj.

Teraz sa však naskytá otázka, z čoho bude mladá rodina žiť. Martinov príjem bol totiž tým hlavným, ktorý rodine zabezpečoval živobytie. Petrin manžel si bude musieť nájsť novú prácu, avšak ako šofér nemá šancu, keďže mu po nehode vzali aj vodičák. S hľadaním džobu však bude musieť počkať do rozhodnutia súdu. Mohol by totiž skončiť na 2 až 5 rokov vo väzení.

Petra Vajdová s manželom Martinom prežívajú ťažké obdobie.
Zobraziť galériu (5)
Petra Vajdová s manželom Martinom prežívajú ťažké obdobie.  (Zdroj: Facebook M.H.)

Viac o téme: Martin HrnčiříkPetra Hrnčiřík Vajdová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu