Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

FOTO Petra Vajdová znovu zarezáva: Späť na divadelných doskách!

Petra Vajdová Zobraziť galériu (9)
Petra Vajdová (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Herečka Petra Vajdová (34) si musela odskočiť od polročného syna Martinka. Po tom, ako mala problémy s alkoholom, skončila v liečebni, vydala sa a nakoniec si užívala mamičkovské povinnosti na materskej, sa teraz vrátila do divadla. V sobotňajšom predstavení totiž figuruje ako jedna z účinkujúcich. A nám sa ju podarilo pred SND zachytiť.

Petra Vajdová nemá za sebou práve najlepšie obdobie, i keď aj v ňom sa našli pre ňu krásne momenty. Najprv ju chytili za volantom pod vplyvom alkoholu a skončila dokonca na liečení. Tam spoznala svoju lásku a manžela Martina Hrnčiříka, s ktorým sa od júna tešia zo synčeka Martinka.

Petra Vajdová má s manželom Martinom polročného synčeka.
Zobraziť galériu (9)
Petra Vajdová má s manželom Martinom polročného synčeka.  (Zdroj: Facebook M.H.)

Herečka mala už na jeseň zarezávať v divadle a skúšať hry. Kým mala Petra problémy, zaskakovali za ňu jej alternantky, medzi ktorými je aj Natália Germani - pomaly sa pripravujúca na materstvo. A nielen ona. V hre Zmierenie alebo Dobrodružstvo pri obžinkoch za ňu zaskakovala Monika Potokárová (†27), ktorá si však v novembri vzala život.

V programe Slovenského národného divadla ale na deň 28. december pripadá práve táto hra ako aktuálna a medzi účinkujúcimi je aj Vajdovej meno. Po dlhej dobe si tak odbehla od synčeka a opäť sa postavila na dosky, ktoré znamenajú svet. Pred predstavením, ktorého začiatok bol naplánovaný na 19:00 hod, zachytil náš fotograf Petru krátko po druhej poobede pred novou budovou SND ako sa chystá do práce aj v medzisviatkovom období.

Petra Vajdová sa okolo pätnástej hodiny dostavila do divadla.
Zobraziť galériu (9)
Petra Vajdová sa okolo pätnástej hodiny dostavila do divadla.  (Zdroj: Vlado Benko)

Viac o téme: Petra Vajdová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu