Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Sajfa zverejnil VLOG »z pôrodu«: Takto to celé prebiehalo!

Sajfa sa podelil o najkrajšie momenty svojho života. Zobraziť galériu (8)
Sajfa sa podelil o najkrajšie momenty svojho života. (Zdroj: Youtube Sajfa)

BRATISLAVA - Obľúbený spíker Matej Sajfa Cifra (40) sa v sobotu stal po prvýkrát otcom a svoje dva poklady už má aj doma. Z pôrodnice si manželku a dcérku odviedol v utorok v dopoludňajších hodinách. Nejedného moderátorovho fanúšika zaujímalo, ako to celé prebiehalo, ako sa cítil a nebol by to Matej, keby priebeh pôrodu nezdokumentoval pre svojich priaznivcov.

Príchod dcérky Mateja Sajfu Cifru a Veroniky Ostrihoňovej na svet sledovali snáď všetci fanúšikovia dvojice. Manželia do poslednej chvíle nechceli prezradiť pohlavie a meno dieťatka. Radostnou správou sa napokon pochválil čerstvý otecko na Instagrame, kde predstavil svoju dcérku Sáru.

Sajfa je hrdým otcom malej Sáry.
Zobraziť galériu (8)
Sajfa je hrdým otcom malej Sáry.  (Zdroj: Instagram M.S.C.)

Vtedy ich zavalila vlna gratulácií a, ako inak, aj otázok. Ľudí zaujímalo, ako to celé prebiehalo, a tak Sajfa neváhal a pre svojich priaznivcov nakrútil vlog o pôrode. Prezradil v ňom aj to, čo bolo spúšťačom. „Inštalácia autosedačky. Keď potrebujete začať pôrod, inštalujte autosedačku, do dvoch dní rodíte. To je moja rada,” prezradil vo videu. Montáž pritom prebehla v predvečer poslednej kontroly.

„No a po poslednej kontrole sme prišli domov, trošku sme sa vychillovali a potom to uprostred noci prišlo,” napísal šťastný otecko vo svojom vlogu. Naložil tašky do auta, s Veronikou sa usadili a trielili do nemocnice. Podpísali potrebné papiere a Veroniku zobrali na sálu, aby na svet priviedla nový život. Stalo sa tak v ranných hodinách. 

Príchod na svet malej Sáry mala spustiť inštalácia autosedačky.
Zobraziť galériu (8)
Príchod na svet malej Sáry mala spustiť inštalácia autosedačky.  (Zdroj: Youtube Sajfa)

K svojej manželke cíti Matej obrovský obdiv a rešpekt, ako všetko zvládla. „Baby sú v poriadku, všetko je úplne OK. Z tej mojej pozície môžem povedať, že sme si to užili. Možno Verča by vám povedala, že tam boli aj ťažšie momenty, ale vidieť vlastnú ženu takým spôsob bojovať a takým spôsobom sa zaťať a vydržať... Priznám sa, že všetky svoje maratóny a všetky svoje polovičné ironmany, ani z polovice to nebol taký ironman, aký zvládla Verča spolu so Sárou tieto uplynulé dni,” rozplýva sa Sajfa.

Jeho a Veronikina dcérka prišla na svet v sobotu 21. 9. 2019 o 08:07, ako naznačuje kartička v Matejovom vlogu. Počas celého pobytu v nemocnici statočne stál pri svojej manželke a intenzívne to prežíval. No ako napokon priznal, aj on mal momenty, keď vypol. A práve tie zachytila Veronika. Celý vlog si môžete pozriete už teraz. Podľa slov spíkra, raz toto video uvidí aj jeho dcérka. Ale až vtedy, keď dovŕši 18. A hoci to nie je video z pôrodu v pravom zmysle slova, je to krásna spomienka na prelomový moment v živote čerstvých rodičov. 

Dievčatko prišlo na svet v sobotu 21.9. krátko po ôsmej ráno.
Zobraziť galériu (8)
Dievčatko prišlo na svet v sobotu 21.9. krátko po ôsmej ráno.  (Zdroj: Youtube Sajfa)

Viac o téme: Matej Sajfa Cifra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu