Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sajfa a Veronika odchádzali z nemocnice: Čo to mali, PREBOHA, v rukách?!

Cifrovci si pri odchode z pôrodnice neodpustili žartík. Zobraziť galériu (6)
Cifrovci si pri odchode z pôrodnice neodpustili žartík. (Zdroj: Vlado Benko)

BRATISLAVA - Veronika Cifrová Ostrihoňová a Matej "Sajfa" Cifra sa konečne dočkali vytúženého bábätka. Pôrod, zdá sa, prebehol bez komplikácií a v utorok si tak šťastný otecko odviezol ženy svojho života domov. Ale počkať, na čo mu bolo na klinike toto vybavenie?

Vyzerá to, že vtipného moderátora neopúšťa jeho povestný zmysel pre humor ani v tých najdojemnejších chvíľach. Žartíky si neodpustil ani pri odchode zo súkromnej bratislavskej kliniky, kde Veronika cez víkend priviedla na svet malú dcérku Sáru.

Veronika a Sajfa sa v mediálnom svete sami pohybujú už dlhé roky, no keď sa objavili správy o tehotenstve, rozhodli sa mlčať a súkromie si strážiť o čosi viac. Zohraná dvojica držala fanúšikov do poslednej chvíle v napätí a ich odpovede na zvedavé otázky boli záhadné a vtipné. A zdá sa, že novopečení rodičia na humornej vlne zostávajú aj naďalej.

Veronika Cifrová Ostrihoňová a Matej Sajfa Cifra sa na fotografov pri odchode z kliniky poriadne pripravili.
Zobraziť galériu (6)
Veronika Cifrová Ostrihoňová a Matej Sajfa Cifra sa na fotografov pri odchode z kliniky poriadne pripravili.  (Zdroj: Vlado Benko)

Vtipne zareagoval samotný Sajfa, ktorý neprehliadol jeden z našich článkov, kde sme ho zachytili spolu so švagrinou a darom, ktorý čerstvej mamičke priniesli. V priesvitnom obale sa "ukrývalo" niečo, čo vyzeralo ako popôrodný vankúš. Dohady o záhadnom darčeku pobavili aj Sajfu, ktorý sa rozhodol informáciu potvrdiť. A nezostal iba pri tom. Na zvedavých fotografov sa počas odchodu z kliniky poriadne pripravil.


FOTO Pôrod Ostrihoňovej na súkromnej klinike: Dorazil Sajfa so švagrinou... »Záhadný«​ darček mamičke!


Sajfa pri odchode zo súkromnej kliniky.
Zobraziť galériu (6)
Sajfa pri odchode zo súkromnej kliniky.  (Zdroj: Vlado Benko)

Moderátora sa nám totiž podarilo zachytiť pri tom, ako si z pôrodnej klinky odváža milovanú manželku aj s malou Sárou. Okrem množstva tašiek a nosiča pre malú princeznú sa v Sajfových rukách objavili aj predmety, ktoré zatiaľ v pôrodnici nepotreboval asi ešte nikto. V jednej ruke totiž drží nosič s dcérkou, v druhej má hrdý ocko tavnú pištoľ. Záhadný predmet číslo dva sa neskôr objavuje aj v rukách Veroniky. Tá vytiahla aj izolačnú lepiacu pásku.

K žartíku sa pridala aj Veronika Cifrová Ostrihoňová.
Zobraziť galériu (6)
K žartíku sa pridala aj Veronika Cifrová Ostrihoňová.  (Zdroj: Vlado Benko)

Samozrejme, že nešlo o vybavenie, pomocou ktorého chceli rodičia začiatočníci pripevniť autosedačku do moderátorovho elektrotátoša. Alebo žeby predsa? 

Viac o téme: SajfaMatej CifraVeronika Cifrová Ostrihoňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu