Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Česká polícia pátra po zlodejovi, Slováci sa bavia: Veď vyzerá ako Sajfa!

Dostane fotografia Sajfu do problémov s políciou? Zobraziť galériu (4)
Dostane fotografia Sajfu do problémov s políciou? (Zdroj: Jan Zemiar)

PRAHA - Hovorí sa, že každý človek má niekde vo svete svojho dvojníka. Moderátor Matej Cifra alias Sajfa toho svojho už našiel. Teda presnejšie, hľadanie ešte prebieha. Polícia v Česku totiž pátra po mužovi, ktorý Sajfovi akoby z oka vypadol...

Muži zákona v stovežatej Prahe prosia verejnosť o pomoc. Radi by sa totiž porozprávali s mužom, ktorého zachytili bezpečnostné kamery počas toho, ako si nápadne obzeral rodinný dom vo východnej časti Prahy. Podozrivého mladíka navyše zachytili kamery aj pri ďalších príbytkoch. Polícia sa preto domnieva, že môže ísť o takzvaného tipára, ktorý je súčasťou gangu zlodejov. Ten už niekoľko mesiacov vyčíňa v hlavnom meste našich susedov.

V snahe dolapiť túto skupinu zverejnila polícia Českej republiky fotografiu, ktorú sa im vďaka kamerám podarilo zachytiť. „Policajti v súvislosti s prijatým oznámením o neoprávnenom vstupe na oplotený pozemok pri rodinnom dome v Petříkove pátrajú po totožnosti neznámej osoby,” oznámil hovorca polície Zdeněk Chalupa.

Podozrivý zlodej sa svojimi črtami nápadne podobá na Mateja Cifru alias Sajfu.
Zobraziť galériu (4)
Podozrivý zlodej sa svojimi črtami nápadne podobá na Mateja Cifru alias Sajfu.  (Zdroj: Policie ČR)

Správu si všimli aj podaktorí Slováci a nestačili sa čudovať. Podozrivý si síce veľkú časť tváre prekryl šatkou, no napriek tomu sa nápadne podobá na moderátora a rádiového spíkra Sajfu. Ten sa však bezpečne nachádza na Slovensku, kde ho zamestnáva množstvo povinností. Pravidelne zarezáva v rádiu a doma sa spolu s manželkou Veronikou starajú o štvormesačnú dcérku Sáru.

Matej
Zobraziť galériu (4)
Matej  (Zdroj: Instagram S.)

Fotografia podozrivého Sajfovho dvojníka sa medzitým dostala do jeho domovského rádia, i k samotnému moderátorovi. Ktovie, či podobu vidí aj on sám.

Galéria: Matej Sajfa Cifra

Viac o téme: SajfaMatej Cifra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu