Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Sajfa sa chváli FOTKAMI novorodenej dcérky: Urobil si srandu z Rytmusa!

Matej Sajfa Cifra si pri jednom z prvých záberoch na malú Sáru, urobil srandu s vodotlače na Rytmusových fotkách. Zobraziť galériu (7)
Matej Sajfa Cifra si pri jednom z prvých záberoch na malú Sáru, urobil srandu s vodotlače na Rytmusových fotkách. (Zdroj: Instagram M.S.C.)

BRATISLAVA - Z moderátora Mateja Sajfu Cifru (40) sa v závere minulého týždňa stal otec. Jeho manželka, markizáčka Veronika Cifrová Ostrihoňová (40), mu priviedla na svet dievčatko, ktorému rodičia dali meno Sára. Pyšný otecko sa chváli fotkami svojho pokladu už aj na sociálnych sieťach - a jedným zo záberov si urobil srandu aj z Rytmusa (42)!

Patrik Rytmus Vrbovský sa tiež len pred pár mesiacmi stal otcom. Manželka Jasmina Alagič Vrbovská mu porodila synčeka Sanela a odvtedy sa raper delil s fanúšikmi o fotky malého chlapčeka výhradne s vodotlačou cez celú fotku. Tá po celý čas informovala o Rytmusovom koncerte so symfonickým orchestrom, ktorý sa konal uplynulú sobotu.


Vieme prví: Jasmina Alagič Vrbovská porodila... PRVÉ FOTO SYNČEKA!


Cez víkend sa pochválil fotkami svojej novorodenej dcérky aj moderátor Matej Sajfa Cifra. A pri jednom z prvých záberov malej Sáry si čerstvý otecko urobil srandu práve zo spomínanej vodotlače na Rytmusových príspevkoch. „Nezabudnite, že dnes má Rytmus koncert v Trnave. Trnava 21. 9. Rytmus a symfonický orchester,“ písalo sa cez snímku.

Matej Sajfa Cifra si vystrelil z vodotlače na doterajších fotkách Patrika Rytmusa Vrbovského.
Zobraziť galériu (7)
Matej Sajfa Cifra si vystrelil z vodotlače na doterajších fotkách Patrika Rytmusa Vrbovského.  (Zdroj: Instagram M.S.C.)

Ďalšie fotky tento nápis, na rozdiel od tých Rytmusových, už neobsahovali... No moderátor sa naďalej malej princeznej snaží na verejných fotkách aspoň prekryť tváričku.

Matej Sajfa Cifra sa na zvyšných fotkách snaží malej Sáre aspoň prekryť tváričku.
Zobraziť galériu (7)
Matej Sajfa Cifra sa na zvyšných fotkách snaží malej Sáre aspoň prekryť tváričku.  (Zdroj: Instagram M.S.C.)

Veľkým prekvapením pre mnohých fanúšikov bol cez víkend aj príspevok už spomínaného rapera. Ten totiž po dvoch mesiacoch prvýkrát zverejnil záber, cez ktorý už žiadne nápisy neboli - len on a jeho syn. 

Patrik Rytmus Vrbovský zverejnil cez víkend prvú fotku bez akýchkoľvek nápisov.
Zobraziť galériu (7)
Patrik Rytmus Vrbovský zverejnil cez víkend prvú fotku bez akýchkoľvek nápisov.  (Zdroj: Instagram P.R.V.)

Viac o téme: Matej Sajfa CifraPatrik Rytmus VrbovskýVeronika Cifrová Ostrihoňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu