Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Mamička (†25) ležala mŕtva na gauči: FOTO Jej deti sa vedľa nej hrali, zo slov susedky mrazí

Taylor Parsonsová Zobraziť galériu (5)
Taylor Parsonsová (Zdroj: FB/Taylor Parsons)

TORQUAYI – Dve deti prišli o matku. Taylor Parsonsová (†25) zomrela po tom, čo sa predávkovala liekmi na spanie. Tragédia je o to hrozivejšia, že deti sa v tom čase nachádzali vedľa nej. Ženino telo o deň neskôr objavila jej susedka Claire McKuneová. Taylor ležala mŕtva na pohovke. Žena sa ju pokúšala oživiť, no na to už bolo príliš neskoro.

McKuneová, ktorá bola i Taylorinou priateľkou, na súde hovorila o tom, ako jej Taylor večer povedala, že si vezme nejaké lieky na spanie. Podozrenie, že niečo nie je v poriadku, prišlo nasledujúci deň, pretože jej susedka nevychádzala z domu.

Taylor Parsonsová užívala lieky aj v minulosti. Medikamenty si mala zadovážiť od pouličných predajcov.
Zobraziť galériu (5)
Taylor Parsonsová užívala lieky aj v minulosti. Medikamenty si mala zadovážiť od pouličných predajcov.  (Zdroj: FB/Taylor Parsons)

V obavách jej zaklopala na dvere. Otvoril jej Taylorin starší syn. Keďže mladá žena ležala na pohovke v župane, deti si mysleli, že spí a hrali sa v jej blízkosti.   

Deti Taylor Parsonsovej.
Zobraziť galériu (5)
Deti Taylor Parsonsovej.  (Zdroj: FB/Taylor Parsons)

Pitva odhalila, že Taylor zomrela na predávkovanie. V tele jej našli stopy po liekoch pregabalín a po váliu. Ukázalo sa tiež, že v minulosti sa kvôli úzkostným stavom prihlásila na psychiatrii, avšak dohodnuté stretnutia neustále presúvala alebo ich rovno rušila. Taylor sa dokonca zvykla vydávať za svoju matku, aby získala lieky určené na lekársky predpis. Lieky na spanie a spomínané válium si mala kúpiť od pouličných predajcov.

Taylor Parsonsová
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB/Taylor Parsons)


Čítajte aj: Desivý priebeh exotickej dovolenky: Sen sa zmenil na bolesť, rodičom umieral synček (1) pred očami


„Po tom, čo porodila svoje najmladšie dieťa, trpela bolesťami chrbta,“ povedala jej susedka. Claire tiež uviedla, že Taylor užívala lieky aj v minulosti. „Párkrát som za ňou musela ísť a zobudiť ju,“ dodala.

Taylor Parsonsová
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB/Taylor Parsons)

Detektív, ktorý prípad vyšetroval, vyhlásil, že napriek všetkému sa Taylor o svoje deti a domácnosť starala. „O dve deti bolo dobre postarané. V dome nebol nijaký neporiadok, všade bolo čisto, všetko bolo upratané,“ povedal.  

Viac o téme: PredávkovanieTaylor ParsonsováLieky na spánok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu