Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Kruté VIDEO, ako sa matka zabáva na svojich synoch, ktorí pri pohľade na jej dokaličenú ruku kričia od hrôzy

Felicity Craneová vystrašila svojich synov tým, že zinscenovala krvavú scénu.
Felicity Craneová vystrašila svojich synov tým, že zinscenovala krvavú scénu. (Zdroj: Youtube/Storyful Rights Management)

LONDÝN - Matka dvoch synov Felicity Craneová pripravila svojim deťom poriadne adrenalínové chvíle. Pri príprave večere totiž dokonale zinscenovala krvavú scénu a zahrala skvelé divadlo, na ktoré jej chlapci určite len tak ľahko nezabudnú. Užívatelia Twitteru si však myslia, že to prehnala a až príliš traumatizovala svoje ratolesti.

Felicity Craneová si dosť krutým spôsobom urobila žarty zo svojich dvoch synov, keď zinscenovala odrezanie svojho prsta pri krájaní zeleniny. Na krvavý zážitok jej pritom stačilo červené potravinové farbivo a mrkva, ktorú použila ako imitáciu odrezaného prostredníka.

Na videu potom začne v kuchyni kričať na svoje deti a prosí ich o pomoc. Zdesení chlapci sú z pohľadu na dokaličenú ruku mamy šokovaní, vyľakane kričia a bezradne pobehujú po kuchyni. Jeden z nich chce všetko zakryť sitkom, aby sa nemusel na nič ani len pozrieť. Felicity však nesúhlasí a tak jej druhý syn prekryje „krvácajúcu“ ruku uterákom. „Vezmi si môj telefón a privolaj mi pomoc!“ kričí potom na neho z plného hrdla.


Čítajte aj: FOTO Lucie pred a po prvom dni v škole vás zaskočí! Dievčatko bolo na nepoznanie, TOTO povedalo mame


Pri pohľade na telefón však chlapec pochopí, že matka nakrúca video a všetko je iba zinscenované. „Práve mi prešla chuť na večeru,“ utrúsi znechutene mladší zo synov a obidvaja nahnevane opúšťajú kuchyňu. Video zdieľané na Twitteri viacerí vyhodnotili ako traumatizujúce a ľutovali vydesených chlapcov. Mnohým sa však matkin nápad páčil a tvrdia, že občas nie je na škodu postrašiť deti.

Viac o téme: DetiKuchyňaMrkvaÚrazŽartPrst
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu