Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO Lucie pred a po prvom dni v škole vás zaskočí! Dievčatko bolo na nepoznanie, TOTO povedalo mame

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

EDINBURGH – Po tom, čo Jillian zverejnila, ako vyzerala jej dcéra Lucie pred a po prvom dni strávenom v škole, sociálnu sieť Facebook zaplavili skutočne vtipné obrázky.

Škótka Lucie si v polovici augusta po prvý raz zasadla do školskej lavice. Jillian si svoju prváčku odfotila pred odchodom do školy. Dievčatko je na nej krásne upravené, usmiate, oblečené v školskej rovnošate.

Keď Jill zbadala svoju dcérku o pár hodín neskôr, nemohla uveriť vlastným očiam. „Opýtala som sa jej, čo robila v škole. Ona len odpovedala, že nič, len sa hrala so svojimi kamarátmi,“ spomína žena. „Očividne mala naozaj zábavný deň,“ dodala.

Prváčka Lucie totiž vyzerala, akoby sa vrátila z 12-hodinovej šichty vo fabrike. Svedčil o tom jej výraz, dokrčená rovnošata a strapaté vlasy.

Koláž jej fotiek zverejnil britský server barrheadnews.com. V priebehu pár dní sa pod ňou nazbieralo viac ako 8-tisíc „lajkov“ a 3-tisíc komentárov. „Rovnako vyzerám, keď aj ja prídem zo školy, no ja som učiteľka,“ znie jeden z prvých od Malanie.


Čítajte aj: FOTO Študentka sa chcela mame pochváliť novou spálňou: Čo ale ten pikantný detail na posteli?!


Viacerí rodičia obohatili diskusiu vlastnými fotografiami ich detí pred odchodom a po príchode zo školy. Ich snímky sa vám zobrazia po rozliknutí príspevku. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu