Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Šokujúce zmeny v Markíze: Dlhoročná hviezda televízie skončila... Už majú náhradu!

Pyco v známej šou skončil. Zobraziť galériu (5)
Pyco v známej šou skončil. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Už čoskoro televízia Markíza spustí ďalšiu sériu obľúbenej šou Tvoja tvár znie povedome, kde sa osobnosti nášho šoubiznisu z týždňa na týždeň menia na niekoho iného. Neodmysliteľnou súčasťou projektu je moderátor, ktorým bol predošlé štyri roky Martin Pyco Rausch (41). V projekte ale skončil. Televízie má za ostrieľaného štyridsiatnika už aj náhradu!

Martin Pyco Rausch neodmysliteľne patril posledné štyri série k šou Tvoja tvár znie povedome ako moderátor a podpora účinkujúcich. Ako sa uvádza na portáli markiza.sk v nadchádzajúcom ročníku vymení Pyca o niečo starší, no rovnako skúsený muž. Dokonca ide o jedného z bývalých účastníkov zábavnej relácie.


Obľúbená šou Tvoja tvár znie povedome sa vracia: TOTO je osmička účinkujúcich!


Usmievavého sympaťáka v piatej sérii vystrieda moderátor Martin Nikodým, ktorý sa šou minulý rok zúčastnil ako účinkujúci. Tentoraz sa na to bude pozerať z inej strany. „Pamätám sa na úžasnú atmosféru, ktorú som zažil ako účinkujúci v tejto šou a potešil som sa, že by som mohol opäť zažiť tú energiu, ktorou je program doslova nabitý. Vzal som si pár dní na rozhodnutie, ale myslím, že uplynulo sotva 24 hodín, keď som volal režisérovi, že som nenašiel žiadny dôvod, pre ktorý by som mal ponuku odmietnuť,” vyjadril sa Martin Markízu.

Martin Pyco Rausch nadchádzajúcu sériu Tvoja tvár znie povedome moderovať nebude.
Zobraziť galériu (5)
Martin Pyco Rausch nadchádzajúcu sériu Tvoja tvár znie povedome moderovať nebude.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Na pozíciu moderátora obľúbenej šou si televízia zvolila Nikodýma, ktorý oplýva mnohými skúsenosťami. Napokon, v Markíze nie je žiaden nováčik a moderoval už niekoľko programov. Predsa len sa však môže stretnúť aj s tým, že ho ľudia budú s Pycom porovnávať. „Som si toho vedomý, veď moderoval štyri série šou. Obaja sme profíci s dlhoročnými skúsenosťami. On robil svoju prácu najlepšie, ako vedel a ja budem robiť to isté,” uzavrel Nikodým.

Martin Nikodým sa objavil v minulej sérii ako účinkujúci, teraz ju bude moderovať.
Zobraziť galériu (5)
Martin Nikodým sa objavil v minulej sérii ako účinkujúci, teraz ju bude moderovať.  (Zdroj: Instagram Tvoja tvár znie povedome)

Pyco sa svojimi fanúšikmi rozlúčil po svojom. Prostredníctvom sociálnych sietí poďakoval za možnosť byť súčasťou šou a odkázal svojim priaznivcom, že spred kamier neodchádza nadobro.

Viac o téme: Martin Pyco RauschMartin NikodýmTvoja tvár znie povedome
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu