Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Obľúbená šou Tvoja tvár znie povedome sa vracia: TOTO je osmička účinkujúcich!

Tvoja tvár znie povedome sa vracia s piatou sériou! Zobraziť galériu (9)
Tvoja tvár znie povedome sa vracia s piatou sériou! (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Markizácka šou Tvoja tvár znie povedome má za sebou už štyri úspešné série a televízia usilovne pracuje na ďalšej. Už v septembri sa môžu diváci tešiť na nové premeny a spevácke výkony hercov, moderátorov či spevákov. Prekvapením je, že tentoraz sa objaví v doslova hviezdnej zostave aj človek z oblasti modelingu. Rozhodne sa je na čo tešiť!

Tvoja tvár znie povedome sa v septembri vracia v plnej zbroji a portál markiza.sk predstavil naozaj silnú zostavu súťažiacich, ktorí sa týždeň čo týždeň budú premieňať na spevákov a speváčky z celého sveta. Rozhodne sa je na čo tešiť. Svoje zastúpenie budú mať herci, moderátori, speváci a v tejto sérii dokonca aj modelky.

Do obľúbeného projektu sa podarilo Markíze konečne zlanáriť herečku a speváčku Nelu Pociskovú. Hoci jej ponuku dávali už v minulosti, kvôli svojim ratolestiam a materským povinnostiam odmietala. Teraz však nastal čas na návrat. „Hoci materstvo je stále u mňa na prvom mieste, tentoraz som si povedala: Kedy, keď nie teraz? Šou prináša niečo, čo som ešte nikdy nerobila - nie je to ani seriál, divadelné predstavenie či muzikál. Sama som zvedavá," povedala Nela pre Markízu.

Nela Pocisková konečne prikývla na ponuku účinkovať v šou Tvoja tvár znie povedome.
Zobraziť galériu (9)
Nela Pocisková konečne prikývla na ponuku účinkovať v šou Tvoja tvár znie povedome.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Ďalším prekvapením je človek z modelingovej brandže. Kto tento svet aspoň trochu sleduje, meno Alexandra Gachulincová pre neho nebude neznáme. Saša vyhrala v roku 2005 súťaž Elite Model Look. „Bola som, úprimne povedané, v šoku, dokonca som si chvíľku myslela, že si niekto zo mňa robí srandu. Keď som zistila, že si ma naozaj vybrali, veľmi som sa potešila. Spev ma baví od malička, čiže sa na celú šou veľmi teším. Som si, samozrejme, vedomá, že to bude veľká drina, takže sa vo mne strieda nervozita a strach," hovorí blondínka.

Prekvapením v šou je aj zastúpenie modeliek, ktoré bude reprezentovať Alexandra Gachulincová.
Zobraziť galériu (9)
Prekvapením v šou je aj zastúpenie modeliek, ktoré bude reprezentovať Alexandra Gachulincová.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Markíza samozrejme neopomenula ani ľudí zo svojich radov a šancu dala moderátorovi Rasťovi Sokolovi známemu z vedomostnej relácie Dobre vedieť! či mladej Zuzane Kravárikovej, ktorá hviezdi v seriáli Oteckovia ako Dorka. Diváci sa ďalej môžu tešiť na ostrieľanú herečku Karin Haydu a jej kolegu Pavla Topoľského a pridajú sa k nim aj mladšie herecké talenty David Hartl a Noel Czuczor. Táto séria bude stáť skutočne za to!

Viac o téme: Tvoja tvár znie povedome
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu