Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Za všetkým sú prachy: Nikodým priznal, prečo zdrhol z rádia!

Martin Nikodým Zobraziť galériu (4)
Martin Nikodým (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Martin Nikodým (48) bol kedysi veľkou hviezdou Fun Rádia. Po čase sa však rozhodol prejsť pred televízne kamery. A dnes priznal, čo bolo jeho motiváciou, proste prachy sú prachy.

Je to už mnoho rokov, a tak si mnohí už ani nepamätajú, že Martin Nikodým pred televíznou kariérou pôsobil v rádiu. 8 rokov bol hviezdou Fun Rádia a práve on je dôvodom, prečo sa v éteri hľadala prezývka pre Martina Pyca Rauscha, aby sa poslucháčom dvaja Martinovia neplietli. 

Za všetkým sú prachy:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram MN)

Lenže v roku 1998 sa Nikodým rozhodol presunúť pred kamery a zamieril do televízie Markíza. Po naozaj dlhom čase teraz práve vo Funku aj prezradil, prečo tak spravil. Motiváciou ani nebola tak sláva, ako financie. „Mal som pocit, že sa môžem posunúť. Tak som nastúpil do televízie Markíza. Po všetkých tých rokoch som chcel skúsiť zmenu a začať mať menej práce za viac peňazí,“ priznal úprimne v dočasne obnovenej šou Adely a Sajfu, ako v tom čase rozmýšľal. 

Prestup sa mu však oplatil, pred kamerami sa udomácnil a či Markíza, či verejnoprávna televízia mu zverili programy, ktoré sa stali fenoménom. Milionár aj Milujem Slovensko sa dokázali krásne šplhať po rebríčkoch obľúbenosti. A naposledy Nikodým vystriedal práve Pyca v šou Tvoja tvár znie povedome. 

Za všetkým sú prachy:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Galéria: Moderátor Martin Nikodým

Viac o téme: Martin Nikodým
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu