Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Chlapček (†2) záhadne zmizol z bytu: Sused otvoril dvere na aute a... strašidelný koniec pátrania!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Denton Police Department, pixabay.com)

DENTON - S hrozivým výsledkom sa skončilo pátranie po dvojročnom chlapčekovi, ktorý záhadne zmizol z rodičovského bytu. Jeho matka ho uložila minulý utorok poobede do postieľky, aby sa vyspal, no keď po neho prišla, už v nej nebol. Polícia, príbuzní aj dobrovoľníci ho márne hľadali niekoľko hodín, až kým sused na druhý deň ráno nenasadol do svojho auta, aby sa odviezol do práce. Tam našiel nehybné telíčko. Teploty v osudný deň dosahovali v Dentone až 34 stupňov. Na určenie presnej príčiny smrti bola nariadená pitva. Polícia sa však nedomnieva, že by chlapček zomrel v dôsledku násilného trestného činu.

Zverstvo otca, ktoré len ťažko predýchate: Zaškrtil päť detí, s ich telami jazdil v aute deväť dní

Rodina malého Sarbesha Gurunga sa presťahovala do Spojených štátov z Nepálu pred štyrmi rokmi. Podľa Dallas Morning News bývali v Dentone neďaleko univerzitného kampusu. Jeho matka privolala políciu minulý utorok okolo druhej popoludní po tom, čo svojho syna nevedela nikde nájsť. Po chlapčekovi začalo pátrať až 200 ľudí.

Chlapček (†2) záhadne zmizol
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Denton Police Department)

Záhadu rozlúštil na druhý deň sused, ktorý nasadol ráno do bieleho SUV a tam našiel ležať Sarbesha bez známok života. Údajne išlo o auto rovnakej farby, ako má chlapcova rodina, a tak si Sarbesh možno myslel, že vliezol do ich vozidla. Nikomu však nenapadlo sa doň pozrieť. Auto malo tónované sklá a protislnečnú ochranu na oknách.

Polícia sa domnieva, že išlo o tragickú nehodu a nikoho nepodozrieva. Na tele dieťaťa sa pri prvotnej obhliadke nenašli stopy násilia. Smrť nastala pravdepodobne v dôsledku prehriatia organizmu, no presnú príčinu určí až pitva. "Všetci sme zdrvení. Matka je teraz v starostlivosti lekárov. Keď jej to bolo oznámené, dostala panický záchvat," uviedol dentonský šerif Frank Dixon.

Chlapček (†2) záhadne zmizol
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: GoFundMe)

"Nie je čas ukazovať prstom a vznášať obvinenia," dodal. "Je načase, aby sme sa zhromaždili, spoločne smútili a spoločne to prekonali."

Viac o téme: ChlapecZmiznutiePátranieUsa Sarbesh Gurung
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu