Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Objednala si taxík Uber, a to nemala robiť: Otec našiel svoju dcéru (25) v strašnej situácii

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Getty Images)

BALTIMORE – Otec bol znepokojený, že jeho dcéra sa do 23.30 h. nevrátila domov, hoci sa dohodla s rodičmi na oveľa skoršom príchode. Dokázal ju však vysledovať na mobile pomocou nemenovanej aplikácie. Našiel ju v situácii, z ktorej mu stuhla krv v žilách.

Mladá žena (25) sa v sobotu večer vracala domov z oslavy a oznámila rodičom, že do 22.00 bude určite doma. Keď sa však neohlásila, znepokojený otec vysledoval jej pohyb aplikáciou v mobile a ukázalo sa mu, že dcéra je v taxíku Uber. Otec ihneď vyrazil na označené miesto a našiel dcéru v situácii, ktorú by nikomu neprial.

Taxikár Uberu, ktorého si objednala, ju znásilnil na zadnom sedadle. Keď otec dorazil k taxíku a zabúchal na zadné sklo, videl na zadnom sedadle dcéru a vodiča. Ihneď otvoril dvere, dcéru vytiahol z auta a so zúrivým výkrikom sa vrhol na vodiča, ten však doňho hodil nejaký predmet, preskočil na predné sedadlo a vyrazil. Otec hneď privolal políciu.

Objednala si taxík Uber,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TASR/AP Photo/Eric Risberg, File)

Hovorca firmy Uber povedal pre televíznu stanicu CBS Baltimore: „To hlásenie bolo desivé. Vyhodili sme vodiča a odstránili jeho meno z aplikácie hneď, ako nám túto správu odoslali. Spolupracujeme s políciou na vyšetrovaní prípadu.” Shawn Vinson z baltimorskej mestskej polície uviedol: „Toto je veľmi vážne obvinenie. Otec obete privolal políciu a vyšetrovanie už prebieha, časom zverejníme viac informácií, ale v tomto okamihu je dôležité nezverejňovať konkrétne údaje, ktoré by našim detektívom umožnili napredovať vo vyšetrovaní.” Polícia vyšetruje kauzu ako prípad znásilnenia.

Viac o téme: ZnásilnenieBaltimoreUber
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu