Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nový muž v živote Evelyn? TÝMTO ju prekvapil

Evelyn má za sebou úsmevnú príhodu. Zobraziť galériu (5)
Evelyn má za sebou úsmevnú príhodu. (Zdroj: Instagram E.K.)

BRATISLAVA - Evu "Evelyn" Kramerovú poznáme hlavne ako komičku, no občas aj ju prepadne smútok. Práve takéto obdobie prežíva aj teraz. Po rozchode s priateľom jej totiž chýba romantika. Zdá sa ale, že Evelyn dlho smútiť nevie. Úsmev do tváre jej vrátil sympatický kuriér.

Evelyn je už nejaký ten čas single. Po tom, ako sa v auguste rozišla s priateľom Petrom, blondínka si veľa romantiky neužije. O to viac ju potešila nedávna príhoda. Hviezdu sitkomu Svet podľa Evelyn prekvapil kuriér neupravenú. „Idem otvoriť strapatá, v pyžame a v kabáte, absolútne nepripravená pôsobiť," zdôverila sa blondínka na sociálnej sieti. Kuriéra pravdepodobne nečakala. Zásielku si prebrala a poslíček odišiel.

Prekvapenie prišlo krátko potom. Kuriér totiž poslal sympatickej moderátorke neštandardnú sms správu. „Prepáčte slečna, že vás ešte takto ruším. Ja len toľko, že ste mi svojím zjavením predo mnou urobili krásny deň. A preto aj vám prajem deň plný úsmevu." Práve táto milá správa Evelyn vylepšila náladu tak výrazne, že sa o ňu ihneď podelila so svojimi fanúšikmi na sociálnej sieti.

Nový muž v živote
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram E.K.)

Nuž áno, aj tie najjednoduchšie gestá dokážu potešiť, ak sú myslené úprimne a od srdca.

Viac o téme: EvelynEva Kramerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu