Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Evelyn SEXI ako nikdy predtým: Selfie bez trička!

Eva Evelyn Kramerová Zobraziť galériu (6)
Eva Evelyn Kramerová (Zdroj: Instagram E.K.)

PRAHA - Eva Kramerová (28) alias Evelyn odhadzuje zábrany! Komička navštívila Prahu a svojim sledovateľom na sociálnej sieti poslala pikantný pozdrav. Odhaliť sa rozhodla viac, než je u nej zvykom.

Herečka, komička a moderátorka Evelyn je už nejaký čas single a vyzerá to, že mužov momentálne nerieši. A život bez partnera jej evidentne prospieva. Blondínke sa mimoriadne darí nielen v pracovnej oblasti, ale navyše vyzerá poriadne sexi. A rozhodla sa to všetkým ukázať!

Evelyn SEXI ako nikdy
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram E.K.)

Evelyn nedávno navštívila Prahu, kde spolu v herečkou Ester Geislerovou zavítali do rádia, aby tam porozprávali o novej komédií Lovenie, ktorá sa už čoskoro dostane do našich kín. V nej si Evelyn zahrala jednu z hlavných postáv. V hotelovej izbe sa Evelyn ale poriadne odviazala a fanúšikom poslala ranný pozdrav. Na sociálnej sieti zverejnila fotku, kde je odetá len v čipkovanej podprsenke a odhalila tak svoje prednosti. Pozdravom určite potešila nejedno mužské oko.

Evelyn už v minulosti pózovala v plavkách, no záber v spodnej bielizni patrí určite k tým najodvážnejším. A treba uznať, že jej to skutočne pristane.

Viac o téme: Eva Evelyn KramerováLovenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu