Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Karel Gott je už doma: Bol v karanténe, obávali sa najhoršieho... No z nemocnice ho prepustili skôr!

Karel Gott je už doma. Zobraziť galériu (5)
Karel Gott je už doma. (Zdroj: Jan Zemiar)

PRAHA - Len pred pár dňami zlatého českého slávika Karla Gotta (79) museli hospitalizovať. Objavili sa u neho problémy s dýchaním a keďže má spevák oslabenú imunitu, mohlo by to mať pre neho fatálne následky. Dnes je však božský Kája už v pohodlí domova.

Pár dní si Karel Gott poležal v pražskej nemocnici, a to hneď izolovaný v karanténe, kde ho mohla navštevovať len jeho manželka Ivana. A musela prísne dodržiavať používanie rúška. Pri spevákovi so zlatom v hrdle sa obávali najhoršieho. Pri oslabenej imunite by mu každé nachladenie mohlo spôsobiť fatálne problémy.

Karel Gott si zahral v novej rozprávke Keď draka bolí hlava.
Zobraziť galériu (5)
Karel Gott si zahral v novej rozprávke Keď draka bolí hlava.

„Každý deň dostáva infúzie s liekmi, ktoré zaberajú,“ povedala Gottová pre český portál blesk.cz na margo liečby svojho manžela. Medikamenty boli zrejme úspešnejšie, než čakala rodina aj samotní lekári, a tak mohli majstra prepustiť o dva dni skôr, ako bolo v pláne.

„Pán Gott bol z nemocnice prepustený. V najbližších dňoch bude odpočívať a až potom sa pomaly začne vracať k pracovným povinnostiam,“ vyjadrila sa spevákova hovorkyňa Aneta Stolzová pre lidovky.cz. Ostáva len dúfať, že imunita obľúbeného umelca je dostatočne posilnená, aby opäť neskončil na lôžku.

Zlatého slávika trápia zdravotné ťažkosti.
Zobraziť galériu (5)
Zlatého slávika trápia zdravotné ťažkosti.  (Zdroj: TASR)

Viac o téme: Karel GottIvana Gottová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu