Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Naštvaný Gott adresoval odkaz milenke: Zabíjaš ma!

Gottovi praskli nervy. Zobraziť galériu (5)
Gottovi praskli nervy. (Zdroj: SITA)

PRAHA - Po tom, čo prekonal problémy s lymfatickými uzlinami a bol hospitalizovaný v karanténe, sa zdalo, že život Karla Gotta (79) naberie už len pozitívny smer. Opak je však pravdou. Aktuálne ho trápi správanie ženy spätej s jeho minulosťou. Odkázal jej, že ho doslova zabíja!

Spája ho s ňou spoločná minulosť, no teraz sa jej stráni. Alica Kovácsová, manželka českého swingera Ondřeja Havelku, bola kedysi údajnou utajovanou milenkou majstra Gotta, dokonca aj v čase, keď už tvoril pár s Ivanou. Tá vraj mala na ich románik prísť. Alica tvrdí, že ich vzťah trval celých tridsaťpäť rokov.

Táto žena mala byť roky majstrovou milenkou.
Zobraziť galériu (5)
Táto žena mala byť roky majstrovou milenkou.  (Zdroj: Facebook A.K.)

Len prednedávnom slávikova exmilenka vydražila obraz „Oldřich Nový a Anny Ondráková“, ktorý jej mal kedysi k narodeninám darovať práve spevák. Darček predala za úctyhodný 1 200 000 českých korún. Kovácsová sa dokonca rozhodla pre dobročinný krok. Nemocnici, kde sa Gott liečil z rakoviny, darovala 240 000 korún. „Som veľmi rada, že som aspoň takou symbolickou čiastkou mohla poďakovať lekárom za muža, ktorého mám stále veľmi rada,“ vyjadrila sa pre blesk.cz.

Manželia Gottovci stoja bok po boku už niekoľko rokov.
Zobraziť galériu (5)
Manželia Gottovci stoja bok po boku už niekoľko rokov.  (Zdroj: TASR)

Toto jej správanie a slová ale doslova dožrali českého umelca, ktorý sa vyjadril tvrdo a rozhodne. „Doteraz som mlčal, ďalej už nechcem. K posadnutému psychopatickému chovaniu a pomstychtivému konaniu pani Kovácsovej hovorím jediné – pomaly a isto ma zabíja,“ vyjadril sa spevák pre Blesk. Ak aj niekedy prechovával city k Alici, tie sú už nadobro preč.

Viac o téme: Karel Gott
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu