Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ďalšia ZMENA na markizáckej Farme: Po dvoch týždňoch Evelyn odpratali!

Eva Evelyn Kramerová Zobraziť galériu (4)
Eva Evelyn Kramerová (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Po vlne nečakaných zmien, ktoré sa sa udiali v najnovšej sérii Farmy, prichádza ďalšia! A opäť sa týka moderátorky. Niektorí diváci sa od samého začiatku s Evelyn (28) nevedeli úplne stotožniť. Predsa len, blondínka nahradila ostrieľanú profíčku Kvetu Horváthovú (41), ktorá šou viedla hneď od samého začiatku. A Markíza najnovšie urobila krok, ktorý divákov opäť poriadne prekvapí.

V stredajšej epizóde, kedy farmári volili prvého duelanta, sa totiž Evelyn neobjavila. Namiesto nej na statok prišiel posol na loďke, ktorý priniesol správu pre farmárku týždňa. „Dnes bol výnimočný deň. Dostali sme list od Evelyn. Obsahom toho listu nám len naznačila, že si máme zvoliť prvého duelanta,“ vyjadrila sa na kameru Renáta Greschnerová.

Namiesto Evelyn sa na Farme objavil posol, ktorý priniesol list pre farmárku týždňa.
Zobraziť galériu (4)
Namiesto Evelyn sa na Farme objavil posol, ktorý priniesol list pre farmárku týždňa.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Voľbu duelanta nakoniec odmoderovala farmárka týždňa Renáta Greschnerová.
Zobraziť galériu (4)
Voľbu duelanta nakoniec odmoderovala farmárka týždňa Renáta Greschnerová.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Tá si po prevzatí odkazu zavolala všetkých súťažiacich a začala čítať. „Milá farmárka týždňa. Prosím, zavolaj si všetkých do kuchyne a posaďte sa,“ zazneli prvé inštrukcie od Evelyn, ktoré pokračovali ďalej. „Máme sa porozprávať o témach, ako sa nám darí s úlohami, ktorá úloha sa robí ľahšie, s ktorou úlohou máme problémy a prečo,“ vysvetlila Renáta farmárom, ktorých neprítomnosť moderátorky zrejme tiež poriadne zaskočila.

Prvou duelantkou sa tento týždeň stala Karin Dvořáková.
Zobraziť galériu (4)
Prvou duelantkou sa tento týždeň stala Karin Dvořáková.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Po tom, ako si zvolili prvú duelantku, ktorou sa stala Karin, sa partička rozišla. Na sociálnych sieťach sa však objavili komentáre divákov, ktoré sa zaujímali, prečo Evelyn neprišla osobne. Ako sa nám podarilo zistiť, ide o ďalšiu zmenu inšpirovanú bulharskou verziou šou a voľba prvého duelanta bude odteraz pravidelne prebiehať bez prítomnosti moderátorky. „Pri voľbe prvého duelanta Evelyn prítomná nebude, je to tak nastavené počas trvania celej šou.” potvrdila nám túto zmenu konceptu PR manažérka Farmy Michaela Hircová.  

Viac o téme: EvelynEva KramerováFarma X
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu