Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Posledná zmena v Tvojej tvári: Aha, koho odtiaľ vyšupli!

Tvoja tvár znie povedome Zobraziť galériu (12)
Tvoja tvár znie povedome (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Keď topky.sk v júni priniesli prvé mená, ktoré by mali hviezdiť v šou Tvoja tvár znie povedome, televízia Markíza jedno z nich okamžite potvrdila. Ako vtedy informovala aj na svojom instagrame, do šou bola angažovaná komička Eva Evelyn Kramerová. Dnes je však všetko inak a blondínka nikoho na obrazovkách imitovať nebude.

Televízia Markíza dnes potvrdila kompletnú zostavu súťažiacich, ktorí sa objavia v šou Tvoja tvár znie povedome. Väčšina mien nie je žiadnym prekvapením, pretože sme o nich na topkách už informovali. Zaujímavé však je, že chýba meno, ktoré Záhorská Bystrica potvrdila ako prvé z nášho zoznamu. 

Televízia Markíza koncom júna po našom článku potvrdila ako súťažiacu komičku Evelyn.
Zobraziť galériu (12)
Televízia Markíza koncom júna po našom článku potvrdila ako súťažiacu komičku Evelyn.  (Zdroj: Instagram Tv Markíza)

V konečnej zostave nefiguruje práve Evelyn. Sú potvrdené mená: Jasmina Alagič, Martin Nikodým, Mária Bartalos (Mary Havranová), Juraj Loj, Ivana Regešová, Dárius Koči, Miro Šmajda. A blonďavú komičku nahradí iná plavovláska. Flek získala herečka Zuzana Haasová. 

Za neúčasťou Evelyn zrejme bude nový džob, ktorý získala v Markíze ako moderátorka jubilejnej Farmy. A to nám potvrdila aj samotná Kramerová, keď sme ju oslovili. „Napriek tomu, že som sa už na Tvár pripravovala, do toho vošla Farma a spoločne s kompetentnými sme sa dohodli na tom, že predsa len zoberiem Farmu. Avšak budete ma môcť vidieť aj na Tvári. Nedalo sa stíhať naraz oba projekty, sú časovo náročné a krylo sa niekoľko termínov, čo sa naozaj nedá stíhať,” povedala pre Topky. 

Namiesto Evelyn sa v šou ukáže Zuzana Haasová.
Zobraziť galériu (12)
Namiesto Evelyn sa v šou ukáže Zuzana Haasová.  (Zdroj: Facebook Z.H.)

Viac o téme: Zuzana HaasováTvoja tvár znie povedomeEva Evelyn Kramerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu