Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Batthyány si s dcérou roky nevedeli prísť na meno: Teraz? Bok po boku... A aha, aká je z nej kočka!

Peter Batthyány Zobraziť galériu (5)
Peter Batthyány

BRATISLAVA – Zmierili sa! Peter Batthyány (51), ktorého diváci poznajú vďaka seriálom Mafstory a Profesionáli, si s dcérou Petrou (24) až 19 rokov nevedeli prísť na meno. Teraz je však všetko inak a nedávno sa spolu dokonca objavili bok po boku. A pozrite, aká krásna slečna z nej vyrástla!

Herec Peter Batthyány sa v roku 1997 rozviedol so svojou prvou manželkou Jarmilou, s ktorou má dcéru Petru. Vtedy nastali pre ich rozvrátenú rodinu ťažké časy a exmanželia sa začali ťahať po súdoch kvôli výške výživného. Peniaze ich natoľko rozhádali, že umelec dokonca prestal komunikovať aj s dcérou Petrou, ktorá trvala na zvýšení alimentov. Dokonca sa osočovali aj cez médiá.

Po 19 rokoch nepríjemných sporov konečne zakopal Peter s dcérou vojnovú sekeru a už dva roky spolu vychádzajú dobre. Dokonca sa nedávno ukázali spolu bok po boku a bolo vidieť, že si naozaj dobre rozumejú. „On je hlavne kamarát a pomáha mi najmä s výchovou môjho psíka,“ prezradila pre jojkársky Top Star Petra, ktorá končí tento rok vysokú školu a bude z nej zrejme diplomatka. Peter priznal, že je na dcéru pyšný. „Ja som hrdý a budem vždy hrdý,“ odvetil.

Dokonca povedal, že jej verí, aj čo sa týka výberu partnera. „Je dospelá? Je. Ja absolútne svojej dcére verím. To znamená, že keď sa jej opýtam a ona mi povie, že je všetko v poriadku, tak je všetko v poriadku, a keď nie je v poriadku, tak je tu tatino,“ dodal na záver herec, ktorému dcéra vyrástla na krásnu ženu. Je z nej naozaj kočka. Veď pozrite sami. Fotografie nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Peter Batthyány
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu