Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Herec Batthyány šokuje: Vulgárny odkaz kandidátovi na prezidenta... Choď do p*če!

Peter Batthyány Zobraziť galériu (4)
Peter Batthyány

BRATISLAVA - Preboha, to čo má byť? Peter Batthyány (52) je herec, ktorý sa do povedomia verejnosti dostal najmä vďaka úlohám Tety Márgit a Banána v legendárnom seriáli Mafstory. Hoci jeho postavy nikdy neoplývali práve vyberaným slovníkom, najnovšie sa na internete objavilo video, kde sa mu z úst rinie jeden nechutný vulgarizmus za druhým. Fúha, tak toto je už naozaj dosť...

„Do prčíc! Ty chceš byť prezidentom? Počkaj, ja ti ukážem,“ začína Peter hovoriť vo videu, ktoré sám zazdieľal na svojej fanúšikovskej stránke na Facebooku. Po celý čas má na očiach okuliare veľké ako popolníky a na tvári prapodivný výraz. „Teraz ti napíšem. Vy-fa*-či ma. Ty mi neodpisuješ... Tak ja ti napíšem. Choď do p*če. S akým i sa píše p*če?“  šokuje ďalej Batthyány a pôsobí, akoby nemal všetkých pokope.

VIDEO: Peter Batthyány ako hejter Rúra
Upozorňujeme, že video obsahuje vulgarizmy!

Batthyany vulgárne video hejter
Po niekoľkých sekundách je však jasné, že hercovi neuleteli včely a ide iba o žart. Seriálový Banán, ktorý občas na sociálnej sieti uverejňuje krátku šou Život podľa Sósa, si pre svojich obdivovateľov vymyslel novú fiktívnu postavu. Volá sa Hejter Rúra a práve kontroverzné video má byť zrejme pilotnou časťou. No a už podľa (ne)vyberaného slovníka dlaždiča je zrejmé, že práve slušný rozhodne nebude. Hercovi fanúšikovia sa však na zjavne novinku tešia. Pod príspevkom na Facebooku sa v čase písania článku nenachádzal ani jediný negatívny komentár a či to skutočne stojí zato, si môžete pozrieť aj vy v priloženom videu vyššie.   

Peter Batthyány si pre svojich fanúšikov pripravil novú šou.
Zobraziť galériu (4)
Peter Batthyány si pre svojich fanúšikov pripravil novú šou.  (Zdroj: Facebook P.B.)

Aj takéto videá dáva Peter Batthyány na svoj oficiálny profil na Facebooku. Krátka šou Život podľa Sósa:

Viac o téme: Peter Batthyány
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu