Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Totálna premena známeho slovenského herca: Nespoznali ho ani priatelia!

Zamaskovaný známy slovenský herec. Viete, kto to je? Zobraziť galériu (6)
Zamaskovaný známy slovenský herec. Viete, kto to je?

BRATISLAVA - Je z neho iný chlap! Známy herec, zabávač a tanečník nedávno na sociálnej sieti zverejnil fotografiu, ktorou všetkým známym vyrazil dych. Takmer nik ho totiž nespoznal. Fúzy pod nosom, brada a dlhé strapaté vlasy ho zmenili na nepoznanie. Viete, o akú známu osobnosť ide?

Zamaskovaný! Známy herec a bývalý majster Európy v electric boogie je televíznym divákom dobre známy. No nedávno sa na jeho profile na sociálnej sieti Facebook objavil záber, na ktorom akoby to ani nebol on. Na zmenu výzoru stačili fúzy pod nosom, brada a dlhšie strapaté vlasy. Razom sa vďaka tomu z neho stal iný chlap.

Viete, o koho ide? Herec stvárňoval jednu z hlavných postáv v televíznom sitcome Mafstory –mafián Banán v jeho podaní je priam legendou. Naposledy účinkoval v jojkárskom seriáli Profesionáli, kde si naopak zahral policajta. Ak ste tipovali Petra Batthyányho, urobili ste správne.

V tejto súvislosti sme oslovili aj samotného, aby nám prezradil, čo ho viedlo k takejto zmene vizáže, vďaka ktorej vyzerá ako spevák zo skupiny ABBA. „Bol som tak zamaskovaný k jednému projektu, ktorý už je síce hotový, ale nemôžem sa k tomu viac vyjadrovať,“ povedal nám bývalý tanečník, ktorý by však v bežnom živote takýto imidž nezvolil. „Dobre som sa v tom cítil, ale v súkromí by som tak určite radšej nechodil,“ netajil Batthyány. Zároveň nám s úsmevom priznal, že na fotografii ho ľudia z jeho okolia vôbec nespoznali.

Zamaskovaný Peter Batthyány.
Zobraziť galériu (6)
Zamaskovaný Peter Batthyány.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu