Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Vojvodkyňa Kate pár hodín po pôrode: Z toho mrazí... Prítomnosť Lady Diany!

Hrdí rodičia - princ William s manželkou Kate. Zobraziť galériu (7)
Hrdí rodičia - princ William s manželkou Kate. (Zdroj: SITA/AP Photo/Kirsty Wigglesworth)

LONDÝN - Pekné gesto! Princ William a jeho manželka Kate sú od pondelka hrdými trojnásobnými rodičmi. K synovi Georgovi a dcérke Charlotte pribudol ďalší chlapček. Urodzený pár ho ukázal svetu pár hodín po pôrode. Novopečená mamička vyzerala naozaj skvele a mnohí si pri pohľade na ňu opäť spomenuli na milovanú Lady Dianu.

Znovu to urobila! Vojvodkyňa Kate sa stala prvýkrát matkou v lete 2013. Keď spoločne s manželom predstavili svetu svojho prvorodeného syna Georga, brunetka mala oblečené svetlomodré šaty s bielymi bodkami. Médiá s všimli, že jej outfit bol podobný tomu, v akom odchádzala pred rokmi z pôrodnice Lady Diana.  

Vojvodkyňa Kate pár hodín
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA a profimedia.sk)

A na Kráľovnú ľudských sŕdc sa nezabudlo ani teraz, keď do urodzenej rodiny pribudol ďalší princ. Meno tretieho potomka Williama a Kate ešte nie je známe. Brunetka však domov odchádzala v červených šatách. Rovnako ako Diana po pôrode Harryho. 

Vojvodkyňa Kate pár hodín
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA a profimedia.sk)

A hoci Kate nemala možnosť sa so svojou svokrou Dianou spoznať, verejnosti je sympatické, že si ju práve takýmto spôsobom uctila. Obe dámy spája tiež to, že kdekoľvek sa objavia, rozdávajú milé úsmevy na všetky strany. Nečudo, že ich davy ľudí priam milujú. 

Viac o téme: Kráľovská rodinaKatePrinc WilliamLady Diana
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu