Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

PRÁVE TERAZ Británia je na nohách! Vojvodkyňa Kate porodila

Kate Middleton a princ William sa už čoskoro stanú trojnásobnými rodičmi. Zobraziť galériu (7)
Kate Middleton a princ William sa už čoskoro stanú trojnásobnými rodičmi. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - A je to tu! Tehotnú Kate Middleton (36) previezli dnes ráno do nemocnice svätej Márie v Londýne. Ide o tú istú nemocnicu, kde Kate porodila princa Georgea (4) a princeznú Charlotte (2). Zahraničné médiá už priniesli informáciu, že okolo 11. hodiny predpoludním priviedla na svet svoje tretie dieťa - chlapčeka. Informáciu na Twitteri potvrdil Kensingtonský palác.

Británia je vo veľkom vytržení! Manželka britského princa Williama – Kate dnes o 11. hodine predpoludním porodila v nemocnici sv. Márie v centre Londýna. Ide o tú istú nemocnicu, kde Kate porodila princa Georgea a princeznú Charlotte. Vojvodkyňu Catherine previezli v pondelok okolo šiestej hodiny ráno do súkromného krídla nemocnice v "ranom štádiu pôrodu".

Tony Appleton, londýnsky vyvolávač so zvitkom pred Nemocnicou sv. Márie oznamuje, že manželka britského princa Williama, Catherine, porodila.
Zobraziť galériu (7)
Tony Appleton, londýnsky vyvolávač so zvitkom pred Nemocnicou sv. Márie oznamuje, že manželka britského princa Williama, Catherine, porodila.  (Zdroj: TASR)

Vojvodkyňa priviedla na svet chlapčeka, ktorého meno ešte nie je verejnosti známe. Pri pôrode bol vraj aj princ William. „Jej kráľovská výsosť aj dieťa sa majú dobre. Kráľovná, vojvoda z Edinburghu, princ z Walesu, vojvodkyňa z Cornwallu, Princ Harry a členovia oboch rodín boli informovaní a tešia sa,“ vyhlásil hovorca paláca. Informáciu o pôrode potvrdil na sociálnej sieti Twitter aj Kensingtonský palác.

Kensingtonský palác v pondelok ráno uviedol, že princ George a princezná Charlotte so vzrušením očakávajú súrodenca a vojvoda a vojvodkyňa z Cambridgea sú nesmierne vďační za blahoželania, ktoré dostali z celého sveta, dodáva Sky News.

Stávkové kancelárie dokonca vypísali kurzy na meno malého princa. Vyberte z najúspešnejších možností, ako ho podľa vás nazvú: 

Viac o téme: Princ WilliamKate Middleton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu