Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Polícia zverejnila VIDEO hromadnej nehody v Žiline: Sedem áut na šrot

V stredu krátko po pol piatej popoludní riešili všetky záchranné zložky dopravnú nehodu troch kamiónov, dodávkového automobilu a troch osobných motorových vozidiel. Zobraziť galériu (4)
V stredu krátko po pol piatej popoludní riešili všetky záchranné zložky dopravnú nehodu troch kamiónov, dodávkového automobilu a troch osobných motorových vozidiel. (Zdroj: KR HAZZ Žilina)

ŽILINA - S nehodami sa roztrhlo vrece. Polícia zverejnila ďalšie autentické video zo stredajšej nehody. Kamión zrámoval niekoľko áut.

Video zachytáva rútiaci sa kamíon, ktorý vzápätí narazí do niekoľkých áut. Ako informuje polícia na svojom Facebooku, nehodu zavinil 52-ročný vodič kamióna. Našťastie, sa iba ľahko zranili 3 osoby.

Kamión

"V stredu 24. januára okolo 16.30 hodine došlo k dopravnej nehode viacerých vozidiel na križovatke Košická v Žiline. Dopravnú nehodu zavinil 52-ročný vodič kamiónu SCANIA, ktorý jazdil v smere od Martina na Žilinu," informovala polícia.

V stredu krátko po
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: KR HAZZ Žilina)

Vodič pri prejazde križovatkou pravdepodobne nevenoval dostatočnú pozornosť vedeniu vozidla a sledovaniu situácie v cestnej premávke, prešiel v križovatke do protismeru a narazil do vozidla Renault Trafic, ktorého vodič v križovatke zastavil na červenú. Ten narazil do ďalších áut, ktoré rovnako stáli na červenej.

V stredu krátko po
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: KR HAZZ Žilina)

Pri dopravnej nehode predbežne utrpeli ľahké zranenia vodič Renaultu Trafic, vodička Škody Felícia a vodič kamiónu Scania. Požitie alkoholických nápojov u vodičov zistené nebolo. Dopravnú nehodu šetrí polícia v Žiline.

Viac o téme: NehodaKamiónŽilina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu