Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Ďalšia streľba v Bratislave: Jeden mŕtvy, polícia už má podozrivého!

Streľba sa odohrala na jednom zo sídlisk v Devínskej Novej Vsi. Zobraziť galériu (4)
Streľba sa odohrala na jednom zo sídlisk v Devínskej Novej Vsi. (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

BRATISLAVA - V hlavnom meste sa opäť strieľalo! O život tentokrát prišiel 75-ročný dôchodca. Podozrivým je 68-ročný muž, ktorý mal zbraň v legálnej držbe. Podľa našich informácií, streľbe opäť predchádzala hádka.

Len necelé 4 dni potom, čo sa v bratislavskej Petržalke odohrala krvavá dráma, pri ktorej prišla o život mladá mamička Martina (†23) a jej expartner Martin (†26), sa v Bratislave opäť strieľalo. A znova mala vražde predchádzať hádka.

Mama zastrelenej Martiny (†23) v Petržalke prehovorila: Bola som rada, že zomrel aj on

Podľa našich informácií, mŕtveho 75-ročného muža, našli ležať na schodisku v jednom z panelákov v Devínskej Novej Vsi na ulici Milana Marečka. 

„Polícia prijala oznámenie o streľbe v jednom z obytných domov na ulici Milana Marečka v mestskej časti Bratislava – Devínska Nová Ves. Na miesto sa ihneď dostavila hliadka Pohotovostnej motorizovanej jednotky, ktorá medzi suterénom a nultým poschodím na schodisku našla nehybné telo muža bez známok života a ďalšieho muža, ktorý bol ozbrojený krátkou guľovou zbraňou," informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

V Bratislave sa opäť
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Polícia SR)

Strážcovia zákona ihneď ozbrojeného muža vyzvali, aby položil zbraň. „Muž najprv nereagoval, no nakoniec na opakované výzvy policajtov zbraň zložil. Policajti mužovi za použitia hmatov a chvatov následne nasadili putá. Po zadržaní podozrivej osoby ihneď privolali službu rýchlej zdravotnej pomoci," doplnila Mihalíková.

V Bratislave sa opäť
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Polícia SR)

Muž však strelným zranenia na mieste podľahol a aj napriek úsiliu záchranárov, sa ho už nepodarilo oživiť. "Privolaná záchranná služba už mohla iba skonštatovať smrť," povedal Jozef Minár, hovorca záchranárov.

Podozrivého 68-ročného Bratislavčana eskortovali na príslušné oddelenie Policajného zboru. Policajti zároveň na mieste zaistili strelnú zbraň, ktorú mal podozrivý v legálnej držbe. Vyšetrovateľ už v tejto súvislosti začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy.

FOTO Ďalšia streľba v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

Tento týždeň sa strieľalo už druhýkrát

Ide už o druhý prípad streľby s obeťami na životoch, ku ktorej došlo tento týždeň v hlavnom meste. Polícia vyšetruje prípad pondelkovej (22.1.) streľby na Rovniankovej ulici v Petržalke, pri ktorej zomreli 23-ročná Martina a 26-ročný Martin.

Rovnako aj v tomto prípade predchádzala stratám na životoch hádka. Martin mal zastreliť najskôr svoju expriateľku Martinu a potom seba. Všetko pred očami ich len polročnej dcérky Mii, ktorú polícia našla v autosedačky pri rodičoch s prestrelenými hlavami.

Viac o téme: PanelákStreľbaVražda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu