Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Neuveriteľne krutý príbeh: Kráska (28) opísala týždeň pekla s priateľom (27)

Gabbe Rowlandová Zobraziť galériu (2)
Gabbe Rowlandová (Zdroj: Foto: Facebook /Gabbe Rowland)

EAST FALMOUTH - Na povrch vyplával neuveriteľne krutý príbeh o osude mladej ženy. Rozhodla sa ho sama rozpovedať, aby poukázala na tyranstvo, akého je niekto schopný.

Upozornenie. Obsah nie je vhodný pre osoby mladšie ako 18 rokov a pre citlivé povahy.

Gabbe Rowlandová z amerického Massachusetts porozprávala o hrôzach, ktoré zažívala počas celého týždňa, čo ju väznil jej priateľ. S Justinom Mustafom sa spoznala v roku 2010 v škole. On sa neskôr dostal do väzenia, no keď sa vrátil, začalo peklo.

Krátko po prepustení mu Gabbe oznámila, že čaká dieťa. V bývalom väzňovi sa prebudila agresia a žiarlivosť. Žene neveril, že otehotnela s ním. Myslel si, že ho podvádzala a bola mu neverná. Rozhodol sa pre nepochopiteľný trest a Gabbe kruto týral.  

Neuveriteľne krutý príbeh: Kráska
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Facebook /Gabbe Rowland)

Ako mladá žena rozpovedala portálu thesun.co.uk, v roku 2013 ju priateľ uväznil, pichal jej heroín, mlátil ju opaskom, znásilňoval, dokonca ju raz v noci, keď priniesol svojho pitbula, prinútil, aby mala so psom orálny sex. Drogy žene vnucoval aj ďalšie dni a zabával sa na tom, keď jej z nich bolo zle a zvracala. 


Prečítajte si aj:

Horor vo Švédsku: Traja mladíci znásilnili ženu v priamom prenose na Facebooku


Gabbe sa potom zázrakom podarilo uniknúť, privolala pomoc a všetko ohlásila. O dieťa prišla. Prípad sa dostal na súd a Justina uznali vinným. Žena sa príbeh rozhodla rozpovedať aj preto, že už je násilník právoplatne odsúdený. Dostal šesť rokov odňatia slobody.  

 

 

 

 

Viac o téme: SexDievčaTyranZnásilnenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu