Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

VIDEO Majiteľ fenky zostal v šoku: Myslel si, že sa hrá na záhrade a ona pritom... !

Fenka Roxy zjedla halucinogénne huby
Fenka Roxy zjedla halucinogénne huby (Zdroj: YouTube/IBmac)

WASHINGTON - Majiteľovi osemmesačnej fenky sa naskytol naozaj nezvyčajný pohľad. Myslel si, že Roxy sa hrá na záhrade. Ona však našla divoké huby. Majiteľ si preto psíka, ktorý našiel a zjedol halucinogénne huby, nakrútil na video.

Muž zverejnil na stránke Youtube video, na ktorom je jeho osemmesačná fenka Roxy. Tá sa hrala na záhrade, no tentokrát natrafila na niečo, o čom zrejme netušil ani majiteľ. Psy zvyknú občas zjesť všetko, čo nájdu. Roxy vyňuchala na záhrade huby, no neboli to bežné huby.

Zjedla totiž halucinogénne huby, po ktorých sa ledva držala na nohách. Majiteľ si ju ihneď nahral na video. "Toto som uvidel, keď som vyšiel von," píše vo videu. "Krátko na to som ju vzal k veterinárovi. Ten zistil, že zjedla divoké huby z našej záhrady."

Fenka sa trochu triasla a hádzalo s ňou zo strany na stranu. "Vôbec nevyzerala vydesene, práve naopak. Vyzerala, že si tú skúsenosť užíva," dodal. Po tomto zážitku jej nerobilo problém vrátiť sa do normálu a hrať sa na záhrade rovnako, ako predtým.

Viac o téme: PesRoxyHalucinogénne huby
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu