Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Netvor urobil priateľkinmu synčekovi (†4) niečo príšerné: Z opisu jeho smrti vám príde zle

Monštrum znásilnilo tohto anjelika. Zobraziť galériu (3)
Monštrum znásilnilo tohto anjelika. (Zdroj: Polícia, FB)

PITTSBURGH - Američanovi Keithovi Jordanovi Lambingovi (20) hrozí trest smrti za to, čo urobil synovi svojej priateľky. Iba štvorročného chlapčeka brutálne znásilnil a ponechal napospas osudu. Dieťa následkom zranení podľahlo. Monštrum potom utekalo za svojou matkou, aby ho ukryla pred policajtmi.

Mladík na VIDEU opísal, ako dobil svoju priateľku na smrť: Zverstvá, ktoré sa zle čítajú

Lambinga zatkla polícia v opustenom dome v Pittsburghu deň po tragickej smrti syna jeho priateľky, Bentleyho Millera. Muži zákona našli chlapca v bezvedomí v aute násilníkovej matky Kristen Heroldovej v utorok ráno. Bol prevezený do nemocnice, ale zomrel v dôsledku mnohopočetných zranení, vrátane vnútorného krvácania.

Bentley Miller
Zobraziť galériu (3)
Bentley Miller  (Zdroj: Polícia, FB)

Prokurátor uviedol, že vyšetrenie post-mortem potvrdilo, že chlapec bol brutálne znásilnený. Taktiež utrpel rad ďalších zranení, vrátane podliatin na krku a tele. Lambinga obvinili z vraždy, znásilnenia a viacnásobných útokov. Jeho matku obvinili z ohrozenia života dieťaťa a napomáhania páchateľovi. Či bude obvinená aj chlapcova matka Mackenzie Petersová, je ešte otázne.

Neuveriteľne krutý príbeh: Kráska (28) opísala týždeň pekla s priateľom (27)

Okresný prokurátor Richard Goldinger bude pravdepodobne pre vraha žiadať trest smrti. Pre Post-Gazette povedal: "Je nepredstaviteľné, že by niekto mohol urobiť niečo také inej ľudskej bytosti, nieto ešte 4-ročnému chlapcovi."

Lambingovi hrozí trest smrti.
Zobraziť galériu (3)
Lambingovi hrozí trest smrti.  (Zdroj: Polícia, FB)

Petersová a Lambing majú spolu štvormesačné dieťa, ktoré bolo vzaté do ochrannej starostlivosti. Rodinu navštívila sociálka aj v minulosti, keď mal Bentley zlomenú ruku, ale z prípadu nevyvodila žiadne dôsledky.

Viac o téme: Znásilnenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu