Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Fíha, veď je DOLE BEZ: Hatalová na verejnosti naostro!

Natália Hatalová Zobraziť galériu (7)
Natália Hatalová

BRATISLAVA - Toto chcelo odvahu! Bývalá superstaristka Natália Hatalová (27) už dávno nie je to mladé 18-ročné vysmiate dievča zo speváckej šou. Vyrástla z nej krásna žena, ktorá v sobotu večer na charitatívnej akcii Fashion Sparkling Charity Night 2016 všetkým prítomným hosťom vyrazila dych. Talentovaná brunetka totiž prišla v provokatívnych sexi šatách s hlbokými rozparkami takmer až po rozkrok. Každému bolo hneď jasné, že speváčka bola v ten večer naostro...

Takto sme ju ešte nevideli! Speváčka Natália Hatalová, ktorú si určite každý pamätá vďaka nablýskanej šou SuperStar, prežíva momentálne šťastné obdobie. Pred pár mesiacmi sa vydala za dlhoročného partnera Ladislava, teraz pokrstila svoj nový videoklip a čoraz častejšie ju vídať spievať na prestížnych akciách.

V uplynulú sobotu sa objavila aj na pompéznej udalosti Fashion Sparkling Charity Night, ktorú organizovala riaditeľka Fashion TV Gabriela Drobová už po štvrtýkrát. Na tejto charitatívnej akcii brunetka prítomných hostí poriadne ohúrila nielen spevom, ale aj svojím rafinovaným a dráždivým outfitom, aký by si zrejme do spoločnosti obliekla len máloktorá žena.

Natália totiž stavila na šaty s poriadne dlhými rozparkami siahajúcimi až po rozkrok. Róba mala po boku šiat priesvitnú látku, ktorá odhalila, že speváčka pod nimi nemá nohavičky. Každému bolo ihneď jasné, že brunetka je naostro. Zaujímalo nás, či sa neobávala, že mohla odhaliť aj to, čo nechcela. „Nie, neobávala. Šaty boli síce dosť odvážne, ale urobené tak, aby nič neodhalili. Schválil mi ich aj manžel,“ odvetila nám Hatalová, ktorá takáto odvážna snáď ešte nikdy nebola. Tentoraz sa odviazala rovnako ako moderátorka Mária Zelinová, ktorá zas v ten večer odrovnala hostí megavýstrihom.

Speváčka Natália Hatalová odrovnala hostí svojimi sexi šatami s  odvážnymi rozparkami...
Zobraziť galériu (7)
Speváčka Natália Hatalová odrovnala hostí svojimi sexi šatami s odvážnymi rozparkami...

Viac o téme: Natália Hatalová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu