Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

V bombarďákoch na verejnosti: To snáď nemyslí vážne! Takto ste Chomistekovú ešte nevideli...

Karolína Chomisteková prišla v bombarďákoch. Zobraziť galériu (6)
Karolína Chomisteková prišla v bombarďákoch.

BRATISLAVA - Tak toto by ste určite nečakali! Bývalá misska a riaditeľka súťaže krásy Karolína Chomisteková (23) je bezpochyby krásna a štýlová žena, ktorá je inšpiráciou pre mnohé slečny. Pred pár dňami sa však objavila na akcii, kde všetkých šokovala tým, čo si na seba obliekla. Pod krásne čipkované priesvitné šaty si navliekla doslova bombarďáky!

Aj majster tesár sa občas utne! To si zrejme pomysleli viacerí pozvaní hostia na nedávnej charitatívnej akcii Fashion Sparkling Charity Night, na ktorej sa objavila aj riaditeľka súťaže krásy Karolína Chomisteková. Tá totiž prišla na akciu ako kráľovná, v krásnej modrej čipkovanej priesvitnej róbe, ku ktorej zladila aj čelenku vo vlasoch.

No tí, čo sa pozornejšie na bývalú  missku zadívali, ostali prekvapení. Spod šiat jej totiž presvitali nohavičky... čo nohavičky, doslova bombarďáky! Táto nepatrná drobnosť nepôsobila najlepšie, práve naopak. Sexi brunetka má krásnu postavu a vždy sa vie dokonalo zladiť. No tentokrát jej to s tou bielizňou nevyšlo. Veď stačilo dať si jemne vykrojené body, ako to urobila Lenka Vacvalová, alebo krátku mini a hneď by to pôsobilo oveľa estetickejšie a sexi. Takto tromfy, ktoré mala v rukáve, žiaľ, jednoducho nevyužila...

Riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková ukázala pod šatami bombarďáky.
Zobraziť galériu (6)
Riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková ukázala pod šatami bombarďáky.

Viac o téme: Karolína Chomisteková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu