Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Šebestová a Šebo: Konečne priznali svoju lásku!

Magdaléna Šebestová Zobraziť galériu (10)
Magdaléna Šebestová

GLASGOW - Zrodil sa nový hviezdny pár! Vlaňajšia Miss Magdaléna Šebestová (23) sa pred polrokom zaľúbila do futbalistu Filipa Šeba (23), ktorý v súčasnosti pôsobí v Glasgow Rangers.

Medzitým sa rozišla s doterajším priateľom a nedávno sa za Filipom prisťahovala do Škótska. Zdá sa teda, že ich láska je naozaj vážna, hoci donedávna obaja tvrdili, že sú len kamarátmi... „Pravdou je, že naše chodenie sme na Slovensku obaja dementovali, keďže náš vzťah bol príliš čerstvý a nechceli sme, aby sa nám to vinou medializácie pokazilo,“ vysvetľuje Šebo, ktorého novinári pristihli s Magdalénou na večeri, ale na zvedavé otázky odpovedali, že sú len kamaráti. Potom ich svedkovia videli bozkávať sa v bratislavskom diskoklube, ale ešte aj vtedy dokázal Filip ostatných presvedčiť, že išlo len o nevinný flirt. Futbalista sa v spoločnosti dosť často ukazoval s moderátorkou Zuzanou Belohorcovou, dramaturgičkou Gabrielou Drobovou alebo atraktívnou mladou tenistkou Dominikou Cibulkovou, ale naozaj sa zaľúbil až do minuloročnej Miss Slovensko.

Šikovná kráska robila asistentku riaditeľa v banke, externe študuje na Univerzite sv. Cyrila a Metoda v Trnave na fakulte masmediálnej komunikácie a zároveň pracuje ako modelka pre agentúru The Look. O futbal sa zaujímala od detstva, keďže sa mu dosť intenzívne venoval jej bratranec Stano Velický, ktorý to dotiahol až do najvyššej ligy. Dokonca si medzi futbalistami našla aj priateľa, s ktorým sa pred časom rozišla. Jej srdce teraz patrí Filipovi Šebovi, ktorý sa momentálne lieči zo zranenia stehenného svalu na pravej nohe, takže má dosť času venovať sa svojej priateľke. S médiami svoje súkromie kanonier Rangers zatiaľ rozoberať nechce: „Čítal som, čo o nás napísala škótska tlač a viem, že to prebrali aj u nás doma na Slovensku, ale s Magdou sme sa dohodli, že to zatiaľ necháme tak a uvidíme, čo bude ďalej.“
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu