Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Herečka Hurajová prekvapila okolie: Fíha, čaká dvojičky!

Herečka Lucia Hurajová Zobraziť galériu (8)
Herečka Lucia Hurajová

BRATISLAVA - Bude mať čo robiť! Herečka Lucia Hurajová (40) nie je často na očiach verejnosti, a tak mnohých nedávno prekvapila informácia, že je opäť v požehnanom stave. S parterom Richardom už totiž vychovávajú spoločného syna Maxima, ktorý sa narodil koncom januára 2013. Teraz sa ich rodinka má opäť rozrásť, a to dokonca hneď o dvoch členov...

Žiari šťastím! Po tom, čo herečke Lucii Hurajovej skrachovalo trojročné manželstvo s hudobníkom Oskarom Rózsom, našla šťastie po boku iného muža. V spoločnosti sa prvýkrát s novým priateľom Richardom ukázala pred 4 rokmi na maškarnom plese v Banskej Štiavnici. O rok neskôr sa už tešili zo spoločného potomka Maximiliána.

Teraz majú dôvod opäť na radosť, a to dvojnásobnú. Nedávno sa totiž prevalila informácia, že umelkyňa je opäť v požehnanom stave. Svoje tehotenské bruško dokonca ukázala aj v spoločnosti, pri príležitosti otvorenia nového baru v Bratislave. Pre markizácku Smotánku vtedy dokonca prezradila, že čaká dvojčatá. Dievčatká majú prísť na svet koncom roka. „3. decembra mám termín. Do dvoch topánočiek mám dve baby v bruchu, aby mi nebolo ľúto,“ priznala pred kamerami  Hurajová, ktorá sa pri troch deťoch bude musieť teda poriadne obracať.  

Tehotná Lucia Hurajová čaká dvojičky.
Zobraziť galériu (8)
Tehotná Lucia Hurajová čaká dvojičky.

Viac o téme: Lucia Hurajová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu