Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Mamička Hurajová žiari šťastím: Pozrite sa na môj poklad!

Lucia Hurajová (vpravo) sa so svojím synčekom Maximiliánom pochválila priateľom na sociálnej sieti. Zobraziť galériu (5)
Lucia Hurajová (vpravo) sa so svojím synčekom Maximiliánom pochválila priateľom na sociálnej sieti.

BRATISLAVA - Materstvo jej prospieva! Ako sme vás na topkách informovali, herečka Lucia Hurajová (36) sa koncom januára stala mamičkou. Svojmu partnerovi Richardovi porodila synčeka, ktorému dali meno Maximilián. U brunetky síce býva zvykom, že si svoje súkromie stráži, no pre svojich priateľov urobila výnimku. Na sociálnej sieti totiž zverejnila fotografiu svojej ratolesti.

Krásna mamina! Herečka Lucia Hurajová a Oskar Rózsa tvorili v minulosti vydarený pár. Ich manželstvo však po troch rokoch skrachovalo a obaja našli svoje šťastie inde. Ako sme vás už na topkách informovali, hudobník je vo vzťahu s exotickou priateľkou Manj Carthigaser, herečka si splnila svoj sen o rodinke spoločne s priateľom Richardom.

Druhej spomínanej dvojici sa koncom januára narodil synček Maximilián. Spočiatku sa prírastkom do rodiny pýšila na sociálnej sieti najmä herečkina mama, no v súčasnosti sa k hrdej babičke pridala aj samotná Lucia. Tá sa netají tým, že prežíva momentálne veľmi šťastné obdobie. „Materstvo si užívam s radosťou a láskou, ktorú prajem nielen vám, ale aj celému svetu,“ povedala topkám Hurajová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu