Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Herečka Hurajová len pár týždňov po pôrode: Fúha, to ako vyzerá?!

Lucia Hurajová Zobraziť galériu (5)
Lucia Hurajová (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Je z nej trojnásobná mama a vyzerá... ! Slovenská herečka Lucia Hurajová (40) sa v ostatných dňoch objavila na istej spoločenskej akcii, na ktorej mnohým doslova vyrazila dych. Prítomných totiž prekvapila figúrou, aká sa pár týždňov po pôrode dvojičiek u ženy len tak nevidí.

Len pár týždňov ubehlo od chvíle, keď sa slovenská herečka Lucia Hurajová stala trojnásobnou mamou. Do šťastnej rodinky totiž koncom novembra pribudli k synovi Maximiliánovi dvojičky – Izabela a Sofia, ktoré vychováva spoločne so svojím partnerom Richardom.


Herečka Hurajová prekvapila okolie: Fíha, čaká dvojičky!


Svoje mamičkovské povinnosti však tmavovláska nedávno na chvíľu odložila a ukázala sa na akcii v bratislavskom nákupnom centre, ktorá súvisela s otvorením istej predajne s kozmetikou. No a tam umelkyňa všetkých doslova prekvapila.

Hurajová síce prišla do spoločnosti oblečená v šatách voľnejšieho strihu, no každému bolo hneď na prvý pohľad jasné, že si s nadbytočnými kilami ťažkú hlavu robiť nemusí. Práve naopak - známa Slovenka sa pýšila štíhlou postavou, rozdávala úsmevy na všetky strany a jej tvár doslova žiarila. Treba jednoducho uznať, že len po nedávnom pôrode vyzerá Lucia naozaj perfektne!

Herečka Lucia Hurajová vyzerá po pôrode vynikajúco.
Zobraziť galériu (5)
Herečka Lucia Hurajová vyzerá po pôrode vynikajúco.  (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

Viac o téme: Lucia Hurajová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu