Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Z herečky Hurajovej je už mamička: Toto je jej utajované dieťa!

Lucia Hurajová už porodila svojmu partnerovi Richardovi syna. Zobraziť galériu (6)
Lucia Hurajová už porodila svojmu partnerovi Richardovi syna.

BRATISLAVA - Herečka Lucia Hurajová (36) si svoje súkromie úzkostlivo stráži. Koncom novembra sme vás na topkách informovali o tom, že je v druhom stave. A hoci umelkyňa sa k týmto šťastným novinkám vo svojom živote vôbec nevyjadrovala, nám sa podarilo zistiť, že v súčasnosti sa už raduje zo svojho prvého potomka. Pred pár dňami svojmu partnerovi Richardovi porodila synčeka, ktorému dali meno Maximilián.

Už sú traja! Po tom, čo herečke Lucii Hurajovej skrachovalo trojročné manželstvo s hudobníkom Oskarom Rózsom, našla šťastie po boku iného muža. Na brunetke bolo jej šťastné obdobie viditeľné aj vtedy, keď sa koncom novembra objavila v relácii Kamily Magálovej s názvom Tajomstvo mojej kuchyne. A práve tam odhalila aj jedno zo svojich tajomstiev. Veľké tehotenské bruško svedčilo o tom, že umelkyňa nosí pod srdcom bábätko.

Ako sa nám podarilo zistiť, Hurajová už porodila. Mamičkou sa stala koncom januára. Svojmu partnerovi Richardovi porodila synčeka, ktorému dali meno Maximilán. Čerství rodičia síce túto novinku držali v tajnosti, herečkina mama sa ale s prírastkom do rodiny pochválila priateľom na sociálnej sieti.

Hrdá babička priložila aj záber, na ktorom pózuje spoločne s vnúčikom. „Na fotke má už skoro 38 hodín. Vôbec to nie je reprezentačná fotka, všimnite si tú ledabolo zaviazanú nemocničnú perinku, ako mu z nej trčí nôžka. Ale čo na tom záleží. Takí sme boli obaja šťastní, že sme to neriešili," napísala pod snímku Mária Hurajová.

Tá radosť z prírastku do rodiny prežívala dvojnásobne. Ako tiež prezradila, vnúčik Maximilián sa narodil presne v ten istý deň, ako pred 28 rokmi aj jej najmladší syn.

Mama herečky Lucie Hurajovej sa na sociálnej sieti pochválila fotografiou svojho vnúčika Maximiliána.
Zobraziť galériu (6)
Mama herečky Lucie Hurajovej sa na sociálnej sieti pochválila fotografiou svojho vnúčika Maximiliána.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu