Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Jágrova milenka šokovala: No fuj, takto sa chodí do spoločnosti?!

Jaromír Jágr a Veronika Kopřivová Zobraziť galériu (5)
Jaromír Jágr a Veronika Kopřivová (Zdroj: Instagram V.K.)

PRAHA - Úprave svojho zovňajšku sa príliš nevenovala! Mladá Češka Veronika Kopřivová (25) sa do povedomia verejnosti dostala so svojím pomerne dosť medializovaným vzťahom s hokejovým géniom Jaromírom Jágrom (44). No hoci boli ich priaznivci doteraz zvyknutí na blondínkin tip-top výzor, nedávno sa na očiach verejnosti ukázala vo svojej nie práve najlichotivejšej podobe.

Český fenomén Jaromír Jágr sa netají tým, že aktuálne prežíva jedno z najkrajších období svojho života. Po jeho boku sa totiž už pár mesiacov objavuje plavovlasá kočka Veronika Kopřivová. Mladá Češka je však nielen krásna, ale aj hriešne sexi, a preto sa niet čomu čudovať, že športová legenda je v tom až po uši.

Blondínka je hotovým klenotom, ktorý žiaril a reprezentoval úspešného športovca snáď na všetkých prominentných akciách. Nedávno sa ale v spoločnosti mihla tak, ako by to čakal len málokto. Za všetky pohľady však tentoraz stála predovšetkým modelkina ležérna frizúra, ktorú tvoril rozcuchaný drdol s neučesanými mastnými vlasmi.

Fakt, že si tentoraz s úpravou zovňajšku príliš veľa námahy nedala, priznala aj samotná Češka. “Vzhľadom na to, že od štvrtka som sa poriadne nezastavila, bola som rada, že môžem v noci odpadnúť na pár hodín do postele a zabudla som si umyť vlasy. Nebol na to čas a nebolo to pre mňa nejaké dôležité,“ odôvodnila na známej sociálnej sieti svoj nedbanlivý vzhľad Kopřivová.

Jágrova milenka Veronika Kopřivová sa tentoraz mihla v spoločnosti s neupravenými mastnými vlasmi.
Zobraziť galériu (5)
Jágrova milenka Veronika Kopřivová sa tentoraz mihla v spoločnosti s neupravenými mastnými vlasmi.  (Zdroj: Instagram V.K.)

Viac o téme: Jaromír Jágr a Veronika Kopřivová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu