Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Prekliate silikóny známej sexice: Preboha, môže byť rada, že žije!

Crystal Harris Zobraziť galériu (10)
Crystal Harris (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Narobili jej v tele poriadnu paseku! Crystal Harris (30) sa do povedomia verejnosti dostala ako o 60 rokov mladšia manželka zakladateľa magazínu Playboy Hugha Hefnera (90). V týchto dňoch však plní stránky bulváru vďaka vážnym zdravotným komplikáciam. Tie sú krutou daňou za silikónové implantáty, ktorými sa kráska tak rada pýšila.

Moje silikóny ma otrávili. Takýmto slovami sa pred pár dňami prihovorila Crystal Harris svojim fanúšikom. Prostredníctvom sociálnych sieti sa s nimi podelila o šokujúce detaily toho, ako kvôli implantátom takmer prišla o život. 

Intolerancia na jedlo a nápoje, nevysvetliteľná bolesť chrbta, neustála bolesť krku a ramien, strata pamäti, zastavený rast vlasov, únava, pálivá bolesť močového mechúra, slabá imunita, infekcie a problémy so štítnou žľazou a nadoobličkami - takéto ťažkosti trápili mladú manželku Hugha Hefnera.

„Spočiatku som to ignorovala a cítila som sa ako hypochonder. Robila som si dokonca srandu, že zabúdam a som unavená, lebo starnem. Stupňovalo sa to však stále viac. Začala som rušiť fotenia, lebo som sa cítila veľmi vyčerpaná. Boli dokonca dni, keď som nevládala vstať z postele,” zaspomínala si na náročné chvíle sexi blondínka. 

Zhruba pol roka zásobovala internet rajcovnými fotkami, ktoré však neboli aktuálne a všetky pochádzali z archívu. Crystal za to obdobie absolvovala množstvo vyšetrení a pátrala po príčine svojich problémov. Až napokon zistila, že za všetky komplikácie môžu jej silikónové implantáty. 

„Po istom čase sa rozpadávajú a vo vašom tele spôsobujú hotovú katastrofu. Plášť silikónu obsahuje zhruba 40 toxických látok. Váš imunitný systém s nimi stále bojuje, je oslabený a zraniteľný voči mohým chorobám. Toto všetko sa deje asi osem až desať rokov od operácie. Ale v niektorých prípadoch aj skôr, ” vyjadrila sa v rámci príspevku sexica, ktorá si dala implantáty zhruba pred mesiacom odstrániť. 

Crystal v minulosti svoje silikóny priam zbožňovala a hrdo ich vystavovala na obdiv. Dnes chce vlastným príbehom ženy varovať a upozorniť na to, že takýto zákrok môže byť dosť nebezpečný.

Crystal Harris zverejnila pred dvoma týždňami na instagrame takúto fotku. V tom čase už však mala implantáty vyoperované.
Zobraziť galériu (10)
Crystal Harris zverejnila pred dvoma týždňami na instagrame takúto fotku. V tom čase už však mala implantáty vyoperované.  (Zdroj: Instagram)

Crystal Harris si kvôli silikónom prešla peklom.
Zobraziť galériu (10)
Crystal Harris si kvôli silikónom prešla peklom.  (Zdroj: Instagram)

A takto vyzerá Crystal Harris bez silikónov.
Zobraziť galériu (10)
A takto vyzerá Crystal Harris bez silikónov.  (Zdroj: Instagram)

 

Viac o téme: Hugh HefnerCrystal HarrisCrystal Hefner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu