Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Pacientka sa zdesila, keď sa prebudila z narkózy: Z jej pŕs veľkosti F spravili hrôzu na FOTO

S týmito prsiami by nebol spokojný nikto Zobraziť galériu (3)
S týmito prsiami by nebol spokojný nikto (Zdroj: profimedia.sk)

Los Angeles - Lauren v minulosti podstúpila menší estetický zákrok. Ten jej mal minimálne poupraviť dekolt. Keď sa ale prebrala z narkózy, čakalo ju nemilé prekvapenie. Jej prirodzené prsia veľkosti F zrazu neboli. Dôvodom bolo samovoľné rozhodnutie lekára, ktorý z nich urobil malé áčka.

Zúfalá žena, ktorej zmenilo život nepochopiteľné rozhodnutie plastického chirurga, apelovala na dvoch lekárov, ktorí sú známi z jednej americkej šou venovanej opravám pokazených chirurgických zákrokov. Lauren tak chcela po dlhých siedmich rokoch konečne napraviť to, čo jej bolo spôsobené. 

Priebeh operácie, ktorú Lauren podstúpila

Lauren išla pod nôž po konzultácii s plastickým chirurgom, ktorý mal urobiť malú úpravu jej poprsia. Jej prsia mali veľkosť F. Po prebudení z narkózy ale prišiel obrovský šok - prsia zmizli. Lekár sa totiž, ako sa zistilo neskôr, rozhodol a sám vyhodnotil počas operácie, že prsia nebude upravovať, ale ich rovno zmenší. Strašné na tomto prípade je, že pacientke, ktorá mala pred operáciou bujný dekolt, zostali prsia veľkosti A. "Prebudila som sa po operácii a nemala som tam nič," spomína na nepríjemné okamihy. 
 
Pacientka sa zdesila, keď
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)
To, že tento zákrok lekár spravil, je naozaj neprípustné. Dôvod, prečo takto konal, je ešte viac zarážajúci. Zdalo sa mu, že veľkosť F je pre Lauren nevyhovujúca a menšie prsia by sa jej hodili viac, tak ich jednoducho odstránil. Jeho práca ale vyzerala škaredo a neprofesionálne. Nešťastná žena preto vyhľadala dvoch profesionálov, lekárov Paula Nassifa a Terryho DuBrowa. Tí sa jej na základe vyrozprávaného príbehu rozhodli pomôcť, a tak sa Lauren po siedmich rokoch opäť cíti skvelo, príťažlivo a je pripravená si nájsť po dlhých rokoch nejakú známosť. 
 
Pacientka sa zdesila, keď
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)
Pacientka sa zdesila, keď
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)
Viac o téme: PlastikaPrsia Sfušovaná operácia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu