Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Dlhoročné tajomstvo Ibrahima Maigu: O tejto prominentnej milenke sa nevedelo!

Ibrahim Maiga Zobraziť galériu (5)
Ibrahim Maiga

BRATISLAVA - Prasklo to! Ibrahim Maiga (53) má africkú manželku, s ktorou vychováva dcérku Fatim. Predtým však dlhé roky pôsobil v našom šoubiznise a hoci svoje vzťahy tajil, neznamená to, že žiadne nemal. Dôkazom je aj jeho slávna milenka, ktorej meno sa Slovensko dozvedelo v utorok v relácii Nikto nie je dokonalý. Hoci sa tomu Ibi snažil zabrániť, nabonzoval ho kamarát Sagvan Tofi (51).

Ibrahim Maiga prišiel na Slovensko v roku 1986 a postupne sa stal súčasťou nášho šoubiznisu. Skamarátil sa však aj s mnohými českými kolegami, napríklad so Sagvanom Tofim.

Český umelec v čase zoznámenia s Ibim chodil s Darou Rolins. „Ja som ho spoznal ako Darinkinho kamaráta, chodil k nám domov. On ju stále hladkal...” rozprával Sagvan, kým mu Maiga do toho neskočil. „Nepovedz to, toto nepovedz, Sagi, ani k tomu nechoď!” snažil sa zabrániť mu v dopovedaní historky. Tofi sa však nedal a všetkým prezradil Ibrahimovo dlhoročné tajomstvo: „Ale veď na tom nie je nič zlé. Tak si sa kamarátil s Luckou Bílou.” 

Slovenský černoch sa potom nevedel chvíľu spamätať z toho, že jeho minulosť vyšla najavo. „Ja som to nikdy nikde nepovedal, že s Luckou Bílou sme boli...” začal. „Kamaráti,” dopovedal za neho Sagvan, no gestom naznačil niečo iné, niečo oveľa viac. „Niektoré veci musia zostať v skrini,” skonštatoval na záver tohto verejného odhalenia svojho romániku Maiga. 

Viac o téme: Ibrahim Maiga
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu