Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Maiga odhalil súkromie hviezd: Czoborovej dotyky s Pálffym, mokrá Verešová a žijúci Demitra!

Ibrahim Maiga Zobraziť galériu (17)
Ibrahim Maiga

BRATISLAVA – Toto sa len tak nevidí! Čierny bača, ako je u nás prezývaný herec a spevák Ibrahim Maiga (53), sa pozná s mnohými hokejovými hviezdami a v utorok bol dokonca pozvaný do štúdia RTVS počas zápasu našich. Tam si zaspomínal aj na staré časy, keď sa slovenskí športovci stali majstrami sveta a rovnako tak aj na spoločné akcie. Okrem toho aj na svojej stránke na sociálnej sieti zdieľal niekoľko retro záberov svojej kamarátky, ktoré zachytávali jednu z osláv z roku 1999. Pozrite, ako vyzerali známe tváre pred 17 rokmi a kto s kým vtedy randil!

Včera okolo obeda sledoval nejeden našinec Majstovstvá sveta v hokeji, ktoré sa konajú v Rusku. Slovenskí hokejisti totiž nastúpili na svoj posledný zápas v základnej tabuľke, v ktorom si zmerali sily s tímom USA. V bratislavskom štúdiu ich sledoval aj najznámejší slovenský černoch Ibrahim Maiga, ktorý si pri tejto príležitosti zaspomínal na časy, keď s hviezdnym hokejovým tímom oslavoval zlatú medailu, či iné spoločné akcie.

Na  svojej facebookovej stránke zdieľal preto aj niekoľko starých záberov, ktorými poodhalil  súkromie mnohých hviezd slovenského šoubiznisu. Hoci boli pôvodne určené len pre oči kamarátov, topky.sk dostali povolenie ich zverejniť.

Na fotografiách sú známe tváre, ktoré  sa v roku 1999 na istej akcii výborne zabávali. Vidieť tam môžete fitnesku Zoru Czoborovú, ktorá sa zamilovane pozerá na svojho vtedajšieho priateľa Žigmunda Pálffyho a nežne sa ho dotýka. Mladá Zuzana Belohorcová sa ukázala s dievčenskými copíkmi. A nechýba ani misska Andrea Verešová, ktorá vtedy tvorila pár s českou hokejovou hviezdou Jaromírom Jágrom.

Krásna Žilinčanka je na záberoch kompletne mokrá, ocitla sa totiž s Ibrahimom Maigom v bazéne. Ten sa ukázal aj v plavkách a pohľad na leopardí kúsok naozaj stojí za to. Na fotkách hviezdi aj známy zabávač Jožo Pročko a samozrejme mnohé hokejové esá, medzi ktorými nechýbal ani vtedy ešte žijúci Pavol Demitra. Okrem iných vás určite pobavia aj snímky so starými účesmi Petra Nagy, Paľa Haberu či Jaromíra Jágra. Retro fotografie nájdete v našej galérii! Príjemné spomínanie... :)

Viac o téme: Ibrahim Maiga
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu