Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Poriadne pikantné chvíle Labudu (72) v Afrike: Ibi Maiga mu objednal prostitútku... Fúú, na toto tak skoro nezabudne!

Marián Labuda doplatil na pikantný žartík Ibiho Maigu. Zobraziť galériu (4)
Marián Labuda doplatil na pikantný žartík Ibiho Maigu. (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Utorkový večer patrí obľúbenej jojkárskej relácii Nikto nie je dokonalý. Tentokrát sa na televíznych obrazovkách v úlohe hostí objavia herec Marián Labuda (72) a najznámejší slovenský černoch Ibrahim Maiga (54). Dvojica spolu hrala v treťom pokračovaní legendárnej Fontány pre Zuzanu. A v relácii si zaspomínali na jednu poriadne pikantnú príhodu, ktorá sa im počas natáčania stala. Čokoládový herec totiž svojmu staršiemu kolegovi objednal prostitútku... Fúha, na toto tak skoro nezabudne!

Pozvanie do relácie Nikto nie je dokonalý tento týždeň prijali hereckí kolegovia z legendárneho filmu Fontána pre Zuzanu Ibrahim Maiga a Marián Labuda. Dvojica najradšej spomína na natáčanie tretieho pokračovania, ktoré sa odohrávalo v ďalekej Afrike. A práve jednu z príhod porozprávali aj v Jojke. Tá má však poriadne pikantnú príchuť. 

Na svedomí ju má Ibi. Tomu totiž prekážalo, že mal Labudu počas celého pobytu v exotike za pätami. „Tak som sa rozhodol, že sa vypomstím. Ale akou formou? On nevedel vtedy po anglicky dobre, možno sa už zdokonalil, bývali sme v takom luxusnom hoteli, no akou formou som sa mohol maestrovi pomstiť bez toho, aby to ublížilo mne alebo jemu?“ začal rozprávať Maiga. 

No a potom mu v hlave skrsol „skvelý“ nápad. „Tam na tom hoteli na recepcii sedeli také luxusné sociálne pracovníčky. Ja som si vybral - taká úžasná skriňa, výrazovo to mala pred sebou aj za sebou, kvalitná bola a volala sa Etienne. Vedel som, že maestro býva na izbe 225, tak som nahovoril Etienne, že môj priateľ z izby 225 ju volá, aby prišla,“ prezradil. No a slečna sa zdvihla a išla. Maiga však radšej zostal sedieť na mieste, lebo veľmi dobre vedel, čo týmto vyparatil. 

„Ona tam prišla, prepadla maestra, ona nevedela po slovensky, on zase nevedel, prečo k nemu prišla a ona, že veď si ma volal,“ opisoval Ibi. No a keď sa nevedeli dohodnúť, Labuda zavolal na recepciu hotela. „Maestro zavolal na recepciu, aby ma tam poslali a nech vysvetlím Etienne, že on je slušný, je kresťan a takéto veci nerobí a ani nepotrebuje. Tak nech mu dá pokoj a odíde,“ vysvetlil Maiga. No potom Labudovi ešte viac zavaril. 

„Ja som zobral telefón a povedal som jej, že môj priateľ hovorí, že je príliš drahá. Takže som mu ešte viac zavaril. Oni sa teda motali ďalej,“ dodal na záver Maiga. Labuda sa vraj po tomto na Ibiho naštval a nahovoril celému štábu, že sa nevolá Ibi, ale Kokso. 

Ibrahim Maiga a Marián Labuda budú hosťami v jojkárskej relácii Nikto nie je dokonalý.
Zobraziť galériu (4)
Ibrahim Maiga a Marián Labuda budú hosťami v jojkárskej relácii Nikto nie je dokonalý.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Marián LabudaIbrahim Maiga
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu